Nauja manija „Facebook“ – fotografuotis nuogiems ant sniego  (7)

Dėl šią žiemą gausiai iškritusio sniego vienai „Facebook“ lankytojai, 40 metų Leanne Myers, šovė į galvą mintis pozuoti apsirengus vien apatinį trikotažą su savo kaimyne Daniele Smith ant sniego. Norėdama pralinksminti savo draugus, ji įkėlė šią nuotrauką į „Facebook“ ir... prasidėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jos pavyzdžiu pasekė vis daugiau žmonių ir puslapis, skirtas nuogaliems ant sniego, tapo vis populiaresnis, rašo Swns.com. Drovuoliai ir toliau, kaip L. Myers, fotografavosi su maudymosi kostiumėliais, tačiau atsirado ir nemažai drąsuolių, atvirai demonstruojančių savo nuogus užpakalius.

Dabar grupė „Viltšyre, pirmyn nuogi ant sniego!“ turi daugiau nei 10 tūkst. gerbėjų, o žmonės įkėlė šimtus nuotraukų, kur įvairaus amžiaus ir sudėjimo žmonės, šmaikščiai pozuodami ant sniego, nesivaržydami fotografuojasi nuogi. Tiesa, prisidengę intymiausias vietas.

L. Myers iš Darlingtono miestelio buvo sužavėta, kad jos sumanymas tapo toks populiarus, o ypač ją nustebino, kad nuotraukos atkeliauja iš tolimiausių šalių, pavyzdžiui, net iš Emyratų: „ Tai tiesiog nuostabu, aš net negalėjau įsivaizduoti, kad mano idėją taip palaikys. Be to, ne tik kraštiečiai britai, bet ir žmonės iš viso pasaulio. O juk mes su Daniele norėjome paprasčiausiai palinksminti kaimynus nuvaliusios kieme sniegą, kurio šiais metais iškrito labai daug!“

Tai, kad ji tapo „Facebook“ žvaigžde, L. Myers suprato, kai nuėjo su vyru į miestelio klubą ir ten kažkoks nepažįstamas vyras pasakė: „Labas, Leanne! Vos atpažinau tave su drabužiais!“

Per parą jos įkelta nuotrauka išplito tarsi virusas, žmonės ėmė fotografuotis su draugais ir kelti nuotraukas į „Facebook“. Kaskart nuotraukos tampa vis išradingesnės: žmonės savo intymiąsias vietas prisidengia snieglentėmis, buteliais, kibirais, šalikais ir net keptuvėmis.

Dabar L. Myers nusprendė šią savo idėją panaudoti labdaros tikslams: pasiūlė grupės nariams rinkti lėšas ligoninei, kurioje prieš 12 metų buvo išgelbėta jo naujagimė dukė Elly, gimusi šešiomis su puse savaičių anksčiau nei turėjo. Tada mažylę iškart pristatė į Viltšyro grafystės Solsberio ligoninės naujagimių intensyvios terapijos skyrių, kur neišnešiotam naujagimiui buvo nustatytos rimtos širdies problemos. Po to dvejų metų mergytei buvo atlikta sudėtinga operacija ir dabar ji yra sveika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: