Autobusų ir troleibusų keleiviai Vilniuje kontrolės metu bus filmuojami

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

1337 2013-03-20 12:00
Labai geras sprendimas. Uzciaups burnas visiems rekiantiems apie "suzverejusius" kontrolierius ir "nekaltus" zuikius
Arns 2013-03-20 12:23
Na kaip kam, man, kaip nedažnam viešojo transporto važinėtojui, kaip tik dažniau pasitaikydavo atveju papulti ant tokių kontrolierių, kad jei ne uniforma, sakytumei reketuotojas priėjo ir ieško priekabių. Tad tokią sistemą sveikinu. Bet jai reikia laiko, nes jei dažnai su skundais susijusi video medžiaga bus "dingusi", o dėl ko labai neabejočiau, būtu pretekstas smarkiai reorganizuoti šią įstaigą. Nes nors jo norai ir geri, bet žmonės surinkti abejotinos "kokybės".
Xdmin 2013-03-20 13:10
Pritariu. Man paciam yra teke matyti atveju kai pagauna be talonelio ir atrodo kad raunasi kaip koks forsas ant to zmogaus. Neturi talonelio - tai israsai bauda ir viskas o ne reki visa gerkle. Labai noreciau kad tokie kontrolieriai uztaikytu ant savo tipo zmoniu, gal ramiau dirbtu.
Chuck 2013-03-20 16:17
Tai kad jie jau filmavo prieš kelis mėnesius, pats mačiau kaip prieina prie zuikio ir sako, - Gali nerodyt bilieto, viskas nufilmuota". Ir akurat, turi kažkokią web kamerą
ElniaRagis 2013-03-20 18:12
nežinau, kiek man pasitaikė, tai normalūs tie kontrolieriai: ir pašnekėt gali ir atlaidūs (pasiėmiau brolio bilietą, bet jis nebuvo atžymėtas, tai kontrolierius tik atsižymėt liepė, baudos nerašė) Moralas toks: jie tu kaip žmogus, tai ir su tavimi elgiasi kaip su žmogumi.
DeaD 2013-03-20 19:45
Pats netrumpą laiko tarpą naudojaus viešuoju transportu. Dėl kontrolierių darbo tai negaliu niekuo skųstis. Kartą pagautasbuvau, kai netyčia zuikiu važiavau, pamiršęs bilietą. Atsiprašiau, išrašė baudą, palinkėjo geros dienos. Kai kiekvieną dieną susiduri su "fauna", kuri putoja ne pačiais gražiausiais žodžiais, dvokia ir grąsina, sunku nesinervint. Visais mano matytais atvejais kontrolė buvo teisi, taigi filmavimas išeis į naudą visiems.
Creatium 2013-03-20 20:49
Pats VT naudojuosi kiekvieną mielą dieną. Nei karto neesu gavęs baudos, nors ne kartą esu pagautas netyčia važiuojantis be bilieto. Svarbiausia - šnekėti maloniai ir gerbti kontrolierius, tuomet ir jie tuo pačiu atsakys. O jeigu šoka visi į akis ir draskosi, tai kameros labai pagelbės Net neabejoju, kad sumažės skundų dėl kontrolierių darbo, mat žmonės nebeturės kaip be reikalo skųstis, kai viskas bus įrašyta. Beje, įdomu kokį laiko tarpą bus saugoma medžiaga...
immortallt 2013-03-20 23:31
Ne tik, kad bus paprasčiau išsiaiškinti skundus, bet gal ir kai kurie veikėjai elgsis normaliau. O kontrolierius užjaučiu. Tiek dalbajobai, kurių kas antras žodis keiksmažodis, tiek rizika, kad kokį peilį išsitrauks psichas, tiek galų gale panos, kurios pradeda isterikuoti, kai pagauna be bilieto (prieš kokius 3 metus buvo vaizdelis... tikrai buvo gaila kontrolieriaus ir nejauku pačiam...). Nors gal labiau ne isterikuoti, o išsipisinėti ir vos ne kaltinti seksualiniu priekabiavimu ir pan., nors iš pažiūros atrodo tvarkinga ir visai nebloga pana.
Artchi 2013-03-22 18:20
Ir dar kvepia tuom, kad dar vienas bus "debilu sou" per telika