Amerikiečiai išsigandę – iš Rusijos į JAV atkeliavo kūną iš vidaus ėdantis narkotikas „krokodilas“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2013-10-03 11:13
Nu ką, santykinai greitai atsikratysime narkomanų. Taigi, visuomenei tai tik į nauda.
- 2013-10-03 11:33
Gaila, ne visi debilai, nesimeta pas krokodilą į nasrus ...
Simplicity 2013-10-03 11:41
Youtubėje žiūrėjau filmukus šia tema. Rusijoje tokia betvarkė, kad krokodilą verdą ir badosi tiesiai prieš policijos komisariato langus. Visi viską žino, bet niekas nieko nedaro. Dar geresnė buvo laida kur su paslėpta kamera reikiamus medikamentus krokodilui pirko. Vaistininkai žino ką krokodilo virėjai perka, tad jau iš anksto tam yra pasiruošę— visi krokodilo ingredientai jau iš anksto sudėti į maišelius, paruošti barkodai skenavimui Operatorius užėjo, pasisakė ko ir kam reikia, ir iškart iš po prekystalio gavo paruoštą paketą. Jei atmintis neapgauna, tai tas pats buvo pakartota bent keliose vaistinėse. Tose pačiose laidose kalbėjo ir apie kažkokius lašus akims, kuriuos narkomanai įsigudrino leistis į veną. Mokantys rusiškai, galit patys pasišiurpint apsilankę youtubėj arba paspaudę šią nuorodą— http://tinyurl.com/p49cz5f
Simplicity 2013-10-03 11:55
Narkomanija yra pasekmė nevykusios valdžios politikos, tad naivu tikėtis, kad visi išmirs, nes į mirusių vietas stoja nauji narkomanai. Keista kaip jūs tokie nedebilai to nesuprantat
- 2013-10-03 12:05
O kaip tu įsivaizduoji „vykusią“ politiką?
karpis8kg 2013-10-03 12:05
Cia siektiek labai rimtos dokumentikos, Kaip ir kas su tuo Krokodilu..
vvv2 2013-10-03 12:11
- Kaip minimum "pilietinė visuomenė", kurioje nebūtų biudžetas išvogiamas "verslininkų" savo versliukams vystyti!
Shinigami 2013-10-03 12:23
Taip, taip. Taip ir patikėjau. Tik klausimas, kodėl tada nėra nei vienos pasaulyje valstybės kurioje visiškai nebūtu narkomanų? Ar tai reiškia, kad nėra vykusios valdžios? Dėl kokio valdžios sprendimo JAV hipiai žole traukė? P.S. nepatinka esama valdžia, pats eini į valdžia ir keiti įstatymus.
vvv2 2013-10-03 12:44
Zebediejus 2013-10-03 12:50
Mūsiškiams dėl visko kalta valdžia. Dėl mažos algos, dėl narkomanų, dėl prasto oro ar lėto interneto. Tik niekad nėra kalti patys žmonės, kurie nieko nesimoko, vegetuoja prieš televizorių, slepia mokesčius, perka vogtus daiktus ar badosi venas. Viską turi padaryti valdžia. Juk tam runkelis ją ir išrinko, kad jam nereiktų galva naudotis! Pardavei balsą už 20lt ir lauki kol už tave valdžia sutvarkys gyvenimą.
kionig 2013-10-03 13:06
Tai nesvarbu, kad debilai nešoka į krokodilo nasrus, bet tie debilai sumoka atitinkamą durnumo kainą. Kam va akis nebemato, kam smegenų pažeidimai, kas išvis kojas pakrato. Ar gi nelinksma taip gyventi? Tai vienaip ar kitaip tie debilai išsinaikins, bet bendras jų kiekis pasaulyje deja nesumažės O jei pagalvojus, jei visus nuodus legalizuotume, tai apsivalymas ir greičiau vyktų
vvv2 2013-10-03 13:22
- Ne tik mūsiškiams, tik skirtumas toks, jog senosios demokratijos kraštuose bet kuri valdžia turi realią opoziciją. Lietuvoje opozicijos nėra, valdžia daro ką nori, pinigus dalina kam nori, skalpuoja ką nori. Sakykim net J.Stalino režimo laikais traktoriais negriovė žmogelių namų vien dėl to, kad anas ne viską sumokėjo rajono biurokratams. Tas pats "legalus reketas" pilnai veikia bet kuriam naujam verslui, užverčia komisijom, popierizmu, nerealiais mokesčiais.
Simplicity 2013-10-03 13:58
Kokie visi protingi „nerunkeliai“ čia susirinkę. Čia tokia naujoji mada apsimesti super patenkintais? Nieko nematau, nieko negirdžiu,— venas badosi.
Zebediejus 2013-10-03 13:59
Stalino laikais namus ir visą turtą tiesiog atimdavo, o tave su šeima gyvuliniu vagonu išgrūsdavo į Sibirą. Todėl gal apie tai net nekalbėkim. Tai yra skaudi tema kiekvienam lietuviui, kuris žino savo šalies istoriją. Aš nesakau, kad valdžia yra ideali, kad ji nėra korumpuota. Aš tik sakau, kad ne viską gyvenime sprendžia kiti. Daugelį dalykų sprendi ir nulemi pats. Niekaip nematau ryšio tarp narkomano ir valdžios. Nes valdžia visiems mums ta pati, bet narkomanais nevirstame.
immortallt 2013-10-03 14:01
Negrįžtam prie tos pačios temos, nes eiliniai piliečiai iš biudžeto išvagia dar daugiau Simplicity, einam einam, ir prieinam prie to, kad kaltas individas ir visuomenė. Galime eiti prie to, kad valdžia už tave spręs kokius rūbus šiandien vilksis, bet ar to norime? Tam ir yra laisvė. Jei tėvai debilai, pats irgi toks pat, kas gali išgelbėti? O šiaip visose šalyse yra narkomanų, nes svaiginimosi priežastis dažniausiai yra labai asmeninė, dažnai neitin susijusi su valdžia ar ekonomika, o tik su asmeninėm aplinkybėm. Pvz Japonija - viena galingiausių ir labiausiai išsivysčiusių šalių pasaulyje, o pagal savižudybes top 20 sėdi. Kokia Jamaika, viena labiausiai atsilikusių šalių, o žmonės vieni laimingiausių pagal apklausas. Narkotikai tik lengvieji.
Zebediejus 2013-10-03 14:06
Niekas neneigia problemos. Tik, mano nuomone, priežasties ieškoma ne ten. Bloga (mūsų pačių išsirinkta) valdžia ir narkomanija - dvi problemos, kurios viena kitos nepaaiškina. Ką norėjau pasakyti - kad tampa labai populiaru ir patogu visas problemas numesti "blogai valdžiai". Tada lyg ir nieko nebereikia daryti, tik sėdėti ir dejuoti - "ai ai, vargšas narkomanas... o ko norėt kai Kubilius taip Lietuvėlę nuvarė.. prie ruso geriau buvo..." Man rodos, kad būtent čia yra tikrasis problemų nematymas.
vvv2 2013-10-03 14:19
Zebediejus 2013-10-03 14:32
Prašovei gan stipriai. Dirbu privačiame versle. Neturiu nei giminių, nei draugų valdžioje. O dabartine valdžia esu labai nepatenkintas. Bet ne dėl narkomanų, o dėl sprendimų, kurie tikrai jų galioje. Pavyzdžiui viešieji pirkimai, energetika ir pan. Bet tai man netrukdo suvokti, kad nei "Viktaras" ir nei Butkevičius nėra kaltas dėl narkomanų egzistavimo. Taip, valdžia turi įrankius kiek keisti situaciją (pvz. išardyti narkotikų tinklą tabore), bet tai pačios esmės nesprendžia - narkomanai svaiginasi net stiprias opozicijas, efektyvią policiją turinčiose šalyse. Todėl ir sakau - neplakime dviejų skirtingų problemų į vieną. Nei vienos iš jų neneigiu.
TAURAS 2013-10-03 15:02
Cia viena is priklausomybes baisybiu.. Galvoji visi jie labai nori daryti tai ka daro? Esme kad pakeicia tavo paziuri i pasauli ir nusiteiki, jog esi narkomanas ir nk padaryt negali. Narkotikai is esmes pakeicia tavo mastyma ir dazniausiai visam gyvenimui... Baisus cia dalykas...
kionig 2013-10-03 15:38
be išorinės priežiūros ir pagalbos. Dar kažkiek adekvačiai be dozės galbūt ir gali vertinti savo padėties beviltiškumą. Kaip ir minėjo tame video, atprasti neįmanoma taip greitai, kad lengviau tampa nusižudyti. Arba mirti nuo įv. komplikacijų. Blaiviu protu mąstant žinoma, kad gyvenimas ne rožėmis klotas, o jokie narkotikai kitaip ir nepadarys.