Uganda priėmė drakonišką įstatymą, baudžiantį homoseksualius santykius kalėjimu iki gyvos galvos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2014-01-03 20:08
Pics or it didn't happen.
andriulis 2014-01-03 20:17
Kairiarankystė = homoseksualumas? Ką gali padaryti dešiniarankis ko negalėtų padaryti kairiarankis? Kažkoks kreivas palyginimas. Visi tapę kairiarankiais ar kas pasaulyje pasikeistų? Tą nuotrauka ne į temą, nes aš apie tai nekalbu, nors turiu savo nuomonę.
Arns 2014-01-03 20:29
nuo homoseksualumo.
andriulis 2014-01-03 20:45
Arns - tai jis galėtų, bet kodėl nedaro? Tai aš ir klausiau ar tai mados reikalas? Ar tuomet kaip jūs įvardinat? P.S. Jei tau silpnat komentaras, tai jei žinai dėl rankų yra tiksliai apibrėžta: Gal gali taip apie homoseksualumą?
Niemand 2014-01-03 21:02
Tu irgi galėtum užsiimti seksu su vyrais, bet kodėl neužsiimi? Be kita ko biologiškai absoliuti dauguma yra biseksualūs, heteroseksualai yra tokia pati mažuma kaip homoseksualūs. Ir iš vis nereikia painioti elgsenos su norais. Įvardiju skonio reikalu. Homoseksualumas nėra priklausomybė ar koks obsesinis kompulsinis sindromas kaip nimfomanija. Pastarieji trukdo atlikti kasdieninius darbus, nes PASTOVIAI esi apsėstas įkyrių minčių. Homoseksualumas visiškai netrukdo pats savaime normaliam gyvenimui. P.S. o kodėl tavęs nuo heteroseksualumo neišgydžius?
kionig 2014-01-03 21:18
Tokius reikia gydyti ne nuo heteroseksualumo, bet nuo kvailumo. Nors įprastai tai - nepagydoma liga Tiesa, bet įmanoma su tam tikrais šalutiniais poveikiais naudojant lobotomiją bei elektrokonvulsiją Niemand, čia apskritai beviltiška kažką jiem išaiškinti. Čia tas pats diskutuoti, kaip su religiniais fanatikais ir bandyti jiems įrodyti jų dievo nebuvimą. Užuot ką nors įrodęs, juos greičiau supykdinsi ir jie panaudos visą neapykantą, kad tave ir tavo sebrus sutryptų jėga ir masiškumu, galvodami, kad "išspręs" problemą. Jų problemų sprendimo būdas yra paprastas - pašalinti "problemą" ir job done, toliau galima gyventi savo juodai baltame mažame pasaulėlyje užsidarius tanke. Toks jų principas ir su tokiais neįmanoma nei diskutuoti, nei dar apie kažką šnekėti.
andriulis 2014-01-03 21:22
Va čia būtų įdomu jeigu pradėtų gorilos-albinosės aiškinti kaip turi atrodyti juodosios. Šiaip man homoseksualus žmogus blogu asociacijų nekelia tol kol aš neišgirstu kaip jie kalba. Jei jiems tai būtų tik skonio reikalas, tuomet vyrų elgesys netaptų bobiškų su balso tampymu.
andriulis 2014-01-03 21:28
kionig - nuo durnumo vaistų yra-mokslas, bet nuo debilizmo kokį tu rašinėji ne. Aš priimu argumentuotą nuomonę ir galiu savąją drąsiai pakeisti, bet kol kas nematau nei vieno argumento kodėl homo = hetero tikrai nuomonės nepakeisiu. Kur aš kalbėjau apie problemos šalinimą? Aš kalbėjau apie problemos sprendimą, o tu lyg kaip išsilavinęs žmogus paprasčiausiai problemą priimi lyg jos nebūtų. Tai ar čia ne bėgimas nuo problemų? Ai tiesa pamiršau pridėti šypsenėlių, kad atrodytų pašaipiau:D
Niemand 2014-01-03 21:33
Koks sutapimas, tu man irgi blogų asociacijų nekėlei, kol neprabilai... P.S. vat būtent todėl aš už kažką alia gender loops, reikia vos tik vaikas sąmonę įgyja kūju įkalti į galvas elementarų faktą - kad visi žmonės skirtingi ir visi lygūs.
Arns 2014-01-03 21:40
andriulis, o koks tavo argumentas? :)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) tiek prirašei, o viskas susiveda į paprastą "man nepatinka". Man pvz žuvis nėra mėgstamas maistas, bet gi visų mėgstančių nevadinu iškrypėliais ar evoliucijos atmatomis. Koks dar sprendimas? Nieko tu nesprendi, priešingai, tik slepiesi nuo problemos. Kai savo laiku visi žemino moteris, kad jų smegenėlės per mažos. Kai tą išsprendė, staiga kai kam "dašilo" jog juodieji kvailesni. Dabar kad gėjai... Kas bus ryt, gal šviesiaplaukiai mėlynakiai kels naują nacizmo šmėklą, ir prieš juos bus pakviesta kovoti? (gi jie kitokie, jų genai recesyviniai, tad jie norėdami išsaugoti tyrumą turi vertinti ir partnerio genetiką, kas dar be ko pažeistu kitokių teises... )
andriulis 2014-01-03 21:49
Matau prasidėjo kabinėjimasis, o ne diskutavimas. Visi lygūs prieš įstatymą, o kai kas įstatymą nori keisti palei save.
andriulis 2014-01-03 22:00
Arns - užsikabinai už vieno žodžio ir jau praskydai? Paaiškink kodėl kokie procesai vyksta, kad vyras pradeda geisti vyro? ar moteris moters? Kas nutinka, kad gyvūnai gimsta homoseksualūs? Kur tu perskaitei apie naikinimą, apie moters negerbimą? Paranoja? Kur aš vadinu juos atmatom ir iškrypėliais? Kažkoks sudužusių veidrodžių pasaulis. Straipsnis apie Ugandos įstatymus kuriems aš nepritariu nei per piršto nagą, kalba ėjo apie homo partnerių teises prieš šeimos teises.
Niemand 2014-01-03 22:40
Niekas nežino, bent jau kol kas. Lygiai taip pat nežino ir heteroseksualumo, ir biseksualumo mechanizmo. O koks skirtumas? Jei koks mokslininkas ir rastų seksualumo geną ar dar kokį mechanizmą, greičiausiai sudegintų savo atradimą, kad kam nešautų į galvą daryt selektyvinius abortus ar farmokologiškai orientaciją keisti. Buvo serija tokiam senam kanadiečių seriale apie biomediciną, pavadinimo nepamenu. Esmė ne vieno ar kito seksualumo priežastys, o kas tame blogo? Ūgis irgi turi kažkokias priežastis, bet tai nereiškia, kad aukštesni 2 m yra sutrikę. Taigi gali konkrečiai pasakyti, kam ir ką blogo daro vienokia ar kitokia orientacija?
Hmz 2014-01-03 22:43
Kas konkrečiau tie "jie"? Simonko? Žilinskas? Ne per mažai duomenų tokiems drąsiems apibendrinimams?
Hmz 2014-01-03 22:44
Ką tik pademonstravau, kad toli gražu ne visi lygūs prieš įstatymą. Plokštelė užsikirto ar kaip?
Arns 2014-01-03 23:15
, ir apeina įstatymus, kuriuos visos kitos bevaikės poros turėtu įveikti. Jau nekalbant kad su tokiomis poromis ir psichologai dar padirba, kad patikrintu šeimos santykius, gebėjimą auginti...
kionig 2014-01-03 23:34
Mano atžvilgiu, pas tamstą, nemažiau dIbilizmo nei pas mane debilizmo. Tavo nuomonė yra argumentuota tiek, kiek iš manęs yra balerina. Tu nekalbėjai apie jokį problemos sprendimą. Tu tiesiog sėdi tanke užsidaręs ir kartoji pastoviai savo. P.S. Šypsenėlės yra "optional", jei ką
andriulis 2014-01-03 23:35
Niemand - va todėl aš ir klausiu kodėl vyrai ar moterys domisi tomis pačiomis lytimis. Kai atsakymo nėra, tuomet kritikuojančia pusę pradeda lyginti su kažkokiais istoriniais veikėjais kurie užsiėmė žudymais ir t.t. Aš jau minėjau, kad skirtumas yra tas, kad didžioji dalis visuomenės prieštarauja homo šeimoms, todėl reikia būtinai tyrimų kurie paneigtų ar patvirtintų. Kai bandoma kišti įstatymus paskubomis taip kaip padarė Prancūzija tik dar labiau kelia visuomenės nepasitenkinimą. Be to JAV tokia demokratiška valstybė galima sakyti neperseniausiai įteisino santuoką, o Jūs bandote įteigti tai mūsų visuomenei gan griežtu tonu. Hmz - Nesu skaitęs apie partnerystės įstatymą, bet mano galva kažkas panašaus turėtų būti. Kas dėl mano abejonių, tai aš tikrai nebijau jog pasaulis sugrius per homo, bet mūsų visuomenėje šiuo metu būtų per daug žalinga leisti vaikus įsivaikinti homoseksualams, nes juos sužalos mokykla, kiemo draugai. Plius mes net nežinom tikslios statistikos apie šiuo metu pasaulyje įsivaikintus vaikus, kokia jų bus psichologinė savijauta vėliau. Arns - tave ignoruosiu, nes skaitai tarp eilučių. Kionig - aš pasiūlymą turėjau tokį kurį pasirodo jau yra įkurę (Hmz apšvietė). O tu toliau gali čia trolinti ir kritikuoti visus, bet tu niekam neįdomus, nes jau nepamenu kada iš tavęs apskritai buvo kažkoks naudingas komentaras.
Arns 2014-01-04 00:04
andriulis, ir vėl iš tavo pusės vienos neteisybės... Pradėkim nuo to jog politiškai JAV viena konservatyviausių valstybių, tad bene ilgiausiai laikėsi prieš moterų teises, prieš juodaodžius, prieš šiaip bet kokią minties toleranciją. Ir nors įvaizdis sukurtas jog tai itin liberali šalis, bet iš tiesų liberalumas egzistuoja tik dideliuose megapoliuose, kitur kaimuose net visokie amišai vis dar vadovauja. O kur dar tamstos išmintis "kodėl vyrai ar moterys domisi tomis pačiomis lytimis". Čia matyt perliukas iš Cosmopolitan lygio žurnaliuko, kur nagrinėjamos tokios temos "kiek trunka orgazmas", "ar normalu jog sudrėksta nuo seksualios nuotraukos" ir pan. Toje pačioje gamtoje pilna įvairių variantų, nuo šeimų, iki orgijų ar net trasvescionizmo http://lt.wikipedia.org/wiki/Hermafroditas Neleisi, nežinosi. Juodaodžius irgi vijo, korė, šaudė. Jų netoleravo, neaptarnavo, nepriėmė, su jais susidėjusius smerkė. Su moterimis, kurios kovojo už savo teises, kurios norėjo dirbti, elgėsi panašiai. Tačiau ar dabar tą matai? Ne, nes žmonės apsiprato ir pamatė jog jų baimės tokios pat, kaip ir pasakos kad žydai geria vaikų kraują. Nežinoma? Gal sakyk jog niekas netiria. Bet tai tau galvos neskauda, kad gal būt jais nesirūpina, kaip kad pvz http://www.delfi.lt/news/daily/world/am ... d=45646213 Tad kodėl nesirūpinti ir net šeimoje terorizuoti įprastoms poroms jau galima, o kad kažkas tars žodį netradicinėse šeimose augantiems ne? P.S jei netiki, peržvelk kad ir tos pačios Nacionalinės paieškų tarnybos" archyvus, nemažai užsimena jog kieme iš jų juokdavosi, esą įviaikintas vaikas, nepanašus į tėvus ir t.t. Tad patyčios egzistuoja, ir jei tėvai bus nusistatę, tai vaikai šaipysis ir iš juodaodžio, iš iš musulmono, ir iš žydo, ir iš nukarusiomis ausimis, ir iš įsimylėjusio mergaitę...
kionig 2014-01-04 00:25
Tavo pradėta kalba, kad homo yra liga pasibaigė fiasko. Kaip ir visi kiti teiginiai baigiasi minties šuoliais ir principingu išsisukinėjimu. Šaltinis į teisingą kelią yra Wikipedia tomis temomis, taip pat forume esančios temos, kuriose jau nagrinėtos visos tos pačios nepagrįstos baimės. Mano konkreti nauda su šia tema neturi nieko bendro, eik išgerk stiklinę vandens. Ir grįžęs peržiūrėk kokias nesąmones rašinėji.