Mokslininkai pateikia ateities programavimo strategiją: kaip susikurti tokią ateitį, kokios norime

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

evaldosia 2014-01-03 20:17
geras straipsnis.ir atsargiai su svajonėmis jos pildosi.aišku prie svajonių reikia pridėti ir savo darbo.
šakės 2014-01-03 22:09
NLP "specialistai" nėra mokslininkai. Antraštė - pievos.
mykolas 2014-01-03 22:39
nesąmonės. Niekas žmogui nesukelia tiek streso ir problemų, kaip neišsipildę lūkesčiai.
bahuriux 2014-01-04 01:05
Pritariu. As jau tuo naudojuosi nuo tada kai pradejau pastebet, kad pildosi viskas apie ka tik galvoju, tik laiko negaliu pasirinkti tiksliai. Mano supratimu cia susije su multivisatu teorija, jei ji teisinga tada sitas straipsnis irgi, nors is psihologines puses irgi buvo idomu susipazinti su situo reiskiniu. Na skaitet juk nevisi supranta ateiti dabarti ir praeiti vienodai, jei tai griauna jusu laime ir vidini pasauli meskit ta reikala is galvos.
vanduo4 2014-01-04 15:34
Hmm. Paskutiniam sakinyje kazka suvelei.
bahuriux 2014-01-04 16:49
Paskutinis sakinys skeptikams ir tiems, kas kitaip suvokia ateiti.
lponline 2014-01-05 02:53
Kreipiuosi į administraciją: ar galėtumėte nustoti dėti į šią svetainę bulvarinius paistalus? Manau nenorite sukurti delfi 2.0, o jei taip, tai jo nenukonkuruosite. Visgi puslapis vadinasi technologijos.lt ir dar skelbiasi "mokslo ir technologijų pasaulis", tai ir rašykite apie tai, kas yra su tuo susiję. Dar betrūko, kad pradėtumėte sekciją "Palmiros horoskopai". Grįžtant prie straipsnio, kaip jau minėjo kolega antraštė - visiška nesamonė. Mano pažintis su visais tokiais reiškinaiis prasidėjo būtent tuo metu, kuomet man davė perskaityti knyga apie teorijas kaip būti sėkmingam naudojant šituos principus. Knygos nebaigiau skaityti, atrodė, kad kažkas iš manęs tyčiojasi... Paprasčiausias gyvenimo tiesas aplipdo visokiom niekuo nepagįstom teorijom ir pasako kad tai veikia 100%, žinoma nebūtinai iškart... O jei išvis nesuveikė, tai tuomet sako, kad išties taip ir turėjo būti, nes dėl to tau geriau arba tu išties to nenorėjai, o tik save tikinai, kad tau to reikia ir pan. Žodziu suveikė - matote, mes teisūs, nesuveikė - taip ir turėjo būti, mes visgi teisūs. Ir tais pačiais principais veikia visos noras = rezultatas nesamonės, ta pati kalama teorija Silvos metode, New Thought traukos dėsnyje taip pat ir čia. Tiesa, jeigu nori kažko pasiekti viskas prasideda nuo nori, bet privalai dirbt ir dažnai juodai dirbti, sugebėti save peržengti ir žinoma sėkmės. Apie tai kalbėjo Jobs'as, Bransonas ir kas tik nori, jie visi choru kalba tą patį. Tokios nesamonės sukelia pasitenkinimo ir pasiekimo jausmą vien mąstant apie tikslą, bet beveik nieko nedarant, kad jį pasiektum. Gal tai kažką įkvepia, kažkam padėjo, bet dažniausiai tai neilgai veikia, tada žmogus vėl ieško dozės, o rezultate nelabai pajuda iš vietos. pabaigai, parašysiu vieną dalyką: žmogaus variklis nėra nei Ką?, nei Kaip?, o tas žavingas žodis Kodėl?, dėl to jokie programavimai nesuteiks variklio gyvenimui.
vanduo4 2014-01-10 18:03
- Cia ne bulvarinis paistalas zmogau. - Tai naujove, kuri dar labai mazai istyrineta. Neurolingvistinis programavimas - t.y. tai, ka daro oziniasklaida, mokykla, tevai, aplinka ir t.t. - Taciau siuo metu vis labiau keliamas klausimas, kaip butu galima save perprogrmauoti paciam nepatiriant salutinio efekto ir pan. - Dazniausia tokio programavimo pasekme yra smegenu isplovimas. Va cia ir prasideda visas ydomumas. Aisku straipsnis yra sausokas, bet cia labai rimta ir plati tema. - Bulvarinis yvaizdis susidaro paskaicius komentarus, nes mazai kas cia turi patirties. Tai va tiek. Is esmes tai psichologijos sritis, taciau vis labiau tobulinama ir technologines intervencijos galimybes. Tikiuosi girdejai, kad Amerikoje vienas juodukas kareivinese pasaude savo kolegas, nes atseit kazkas vykde su juo tyrimus (bandymus) ir elektromagnetinemis bangomis siunte jam pranesimus del ko jis galvoje girdejo visokius balsus. Galiausiai jis to kosmaro neistvere ir truputy pasaude. Aisku jy viesai apsauke psichiskai nesveiku, bet ar tikrai taip tai dar klausimas....!