Siūloma Peterburgui referendume spręsti dėl atsiskyrimo nuo Rusijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2014-03-22 13:28
O, kadangi iš Redakcijos atsirado labai liberalių pažiūrų žmonių, kurie negali kas dieną neįdėti temos, kuri galėtu būti provokuojanti diskusijas, jis galėtu dar praplėsti savo akiratį. Štai turim naujausią separatizmo atvejį: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pa ... 4061?cf=df Net keista, kaip šalia gal būt galimo miesto referendumo, nepaminėtas jau įvykęs Venecijoje. Tai būtu įdomus precendentas, kurį vertėtu palyginti. Juk staiga atrasta niša, kur sulaukiama daugiau komentarų nei apie . Kodėl neišnaudojus, ir neskyrus dėmesio visam separatistiniam judėjimui pasaulyje. Ar mes čia turim tik lietuviškos spaudos perspausdinimą, dėl didesnių click'ų, užuot puoselėjus nuoseklią portalo viziją?
Unikali durnaropė 2014-03-22 13:37
Pamiršai paminėti būsimus referendumus Škotijoje ir Katalonijoje, ir dar galėtum paminėti baskus, bei jų amžinus siekius išsivaduoti nuo ispanų tironijos... Paskutiniai Arno pasispardymai - norom nenorom agonija su kiekviena diena vis labiau ir labiau klupdo Arno mintis... Didžiausioji visų laikų imperija ant bedugnės krašto...
immortallt 2014-03-22 14:06
Balsavimai iš internetinių puslapių, kur greičiausiai tas pats žmogus balsavo po kelis kartus ir net rimtai nesvarstant atsiskyrimo pasėkmes. Jei bendrai kalbėti apie branduolinę energetiką - aš už. Jei kalbam apie Lietuvą ir dabartinį projektą - kategoriškai prieš. Venecija nori atsiskirti? Aš už. O kai paaiškės, kiek iššaugs administracijos kaštai, kad nesugebės pilnai valdžia susitvarkyti su savo pareigomis ir kad žmonėms kils daug problemų, nes jie juda visoje šalyje be jokių suvaržymų, kaip savoje šalyje, o atsiskyrus taip nebebus - pilnai pakaks platesnių autonomijos teisių.
stdio 2014-03-22 14:35
Suprantu Arns pasipiktinima, net savaitgali troliai negali ilsetis. Ps. Pagarba "Vesna" aktyvistams - salyje kur su kita nuomone turinciais paprasciausiai susidorojama pasiulyti referenduma? Saunuoliai!
DarkNRG 2014-03-22 14:42
Ant kokio dar bedugnes krasto? Kokiu cia vakarietisku propogandu prisiskaitei? Putinas vedzioja vakarus uz nosies ir vargo nemato. Rusu, kazkokiom, juokingom vakarieciu sankcijom, neisgasdinsi taip lengvai. Bet stai Lietuva, tai tikrai yra ant bedugnes krasto, su tokiais emigracijos mastais - yra viena sparciausiai nykstanciu tautu pasaulyje, o apie ekonomine padeti, as isvis jau nesneku..
O_O 2014-03-22 14:46
Kaliningradas irgi norėtų skyrybų
Arns 2014-03-22 14:50
suprantu kaip gerai jaučiasi stdio ir panašūs asmenys, kuriems įdomu ne pasaulis, o tik Rusija. Ir kaip prasidžiugintumėte dieną, negavę įprastinės dozės, ir kuo juodesnė tuo geriau suveikia Savo komentaru, tik mėginu pajudinti tuos ar tą anonimišką redaktorių, kad bent jau nuosekliai laikytusi informavimo linijos. Technologijos.lt dar nepavirto į kokį patriotai.lt, kur selektyvios žinios padeda išlaikyti tinkamą elektoratą. Juk iš tų pačių šaltinių ima visą Š, paremtą ukrainietišku facebook ir twitter, bet nesugeba, o gal tiksliau nenori, imti kas nesusiję su Rusija. Gi neveltui portalo administracija nuolat pabrėžia "geltonosios spaudos" click'ų svarbą portalui. Netinkamu momentu, tokia naujiena vieningai būtu nurašyta į nesąmones, o jei darom prielaidą, kad buvo ieškoma tendencingų straipsnių, tai iš vakarykštės ir ko gero šiandienos, nieko geriau surasti neįmanoma Tad, jei administracija ne už tendencingas žinias, tikiuosi apie Veneciją išvysti greitai naujieną. Ne taip senai "flinstounų išradimas", numestas komentaruose, pavirto į straipsnį. Painformuokime šio portalo lankytojus plačiąja prasme.
immortallt 2014-03-22 16:01
Emigracija - natūralus dalykas. Jei rusams kas leistų laisvai legaliai emigruoti, šalies neliktų. Ekonomika Lietuvos? Auga kaip niekad ir šįkart auga su tvirtu pagrindu.
Unikali durnaropė 2014-03-22 16:44
BadAss 2014-03-22 23:36
"dėk šio miesto atsiskyrimo" ištaisykit
netavopsalas 2014-03-22 23:39
oho Arns taip nuosekliai laikosi tos linijos ir niekada nepamirsta palikti grazaus komentaro savo issvajotajai Rusijai. jeigu straipsnis kritikuoja Rusija, aisku, yra kitu saliu, kurias taip pat reiktu kritikuoti. Ar ne Arns? Zinok, net jei ir laizysi tarpukoji ruskeliams, net ir jiems paemus valdzia, gautum tik desra gauruota pagrauzt. Tai gal nustok su savo proRus politiskais komentarais. Baigsis paauglyste, kadanors subresi. O jei prie ruso buvo geriau, gal ir eik pas ta savo rusa.
andriulis 2014-03-23 18:47
Mano manymu reikėtų kiekvieną dieną po straipsnelį apie trėmimus, Katynę, Rusijos korupciją ir visas jos blogybes skelbti. Tuomet putkino troliai mažiau galios turės Lietuvoje su savo purvinais žaidimais.
Unikali durnaropė 2014-03-23 19:15
Jeigu jau kalba pasisuko link purvinų žaidimų ir istorijos klastojimų, tai galėtų T.eltė papublikuoti ir panašaus turinio straipsniukų/pamąstymų kaip, kad . Ir šiaip, galima būtų ir daugiau straipsniukų mestelt iš Česlovo Iškausko pamąstymų kampelio
gagu 2014-03-23 20:18
Manau, kad propaganda - tai ginklas Nr1. Išplauni smegenis, o tada ateini ir perimi tritorijas be šūvio. Tai labai grėsmingas ginlas, padeda savą visuomenę nuteigt puolimui, o priešo visuomenėj suardyt tvarką, pasėt abejones ir nukreipt reikiama linkme. Jei gerai užpudrini smegenis, tai kariavimą palengvina keleriopai.
Leons 2014-03-24 09:31
Tu bent straipsnius paskaitai prieš komentuodamas, ar per mažai kapeikų gauni, taik tik komentarus palikinėji random? Straipsnis informacinio požiūrio + aiškiai parašyta, jog siekiama tiesiog atkreipti dėmesį į kreivą įstatyminę bazę, referendumo baigtis ir taip aiški
sub 2014-03-24 15:23
Tas prorusiškas trolis tik bando nukreipti temą, kai viskas pasisuka į Rusijos pusę, kur kaip dieną aišku, kad taikomi dvigubi standartai kalbant apie referendumą ir visą kitą, kas liečia Rusiją. Kai jai naudinga referundumas palaikomas ir yra teisingas, kai nenaudinga viskas užglaistoma lyg nieko nebuvę. Propoganda tai vienas iš rusų ginklų, kuris geriausiai veikia pačioje Rusijoje. Putler kaput.
DJ_LFS 2014-03-25 00:30
Yra protų kuriem ginčytis reik bet kuriuo atveju. Ponas veikėjas šiaulietišku slapyvardžiu yra puikus tokių individų pavyzdys.