B. Obama: Rusijos kariuomenė gerokai silpnesnė už JAV pajėgas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2014-04-19 01:36
Sankcijos – ne Blitzkriegas, kad po savaitės nuo jų pritaikymo rusai paspaudę uodegas spruktų. Tačiau netgi tokiai didelei šaliai kaip Rusija, iškeliaujantys šimtai milijardų dolerių ir smunkantis rublis neina į sveikatą. Griūvanti ir nekonkurencinga ekonomika buvo viena iš pagrindinių SSRS žlugimo priežasčių. Dabar Rusija lipa ant to paties grėblio.
joe.jou.144 2014-04-19 02:35
mane domina tiek menas,tiek politika,tiek karyba!o visame sitame,kas dabar vyksta,laimi amerikieciu menas politiskai kariaut!ne veltui ji yra laikoma labiausiai issivysciusia salimi!na o jei apie kara,tai Rusija net susapnuot nenoretu,kas jos lauktu karo atveju!o siaip,pasakysiu paprastai!JAV+EU zaidzia zaidima kate-pele!jie diplomatiskai prilaiko Rusija,nes jiems reikia laiko persiorentuot del istekliu,kai,tuo tarpu,Rusija bando itikint katina,kad ji pasiutusi pele!kaip zinia,ginklais zvangina tie,kurie atsidure ties praraja:Rusija,S.Koreja ir t.t.Putinas nori nusauti 2 zuikius vienu suviu:susigrazinti Ukraina,be kurios azijos muitu sajunga negalima ir itikti savo proletariatui,norint issilaikyti valdzioje,taciau pats baisiausias dalykas,kad Putonas pasirase pats sau nuosprendi,nes ekononminis smugis yra baisiau uz fizini! ...p.s:pagal daugelio pasaulio saliu paskaiciavimus,Rusija aktyviame kare pratemtu 2 savaites...
nondescript 2014-04-19 17:17
Sunku tai pavadint patriotizmu, kai jis sukuriamas dirbtinai kažkokių propagandinių įrankių pagalba (aišku yra ir tokių, kurie viską supranta, bet nenori pripažint Rusijios klaidų, nes būtų sutryptas jų ego), taip kad kol karas nepaliestų oligarchų, kurių rankose propagandos variklis, žmonės mirtų iš bado dėl savo tėvynės.