Pragaras Salonikų stadione (Video)  (6)

Tai, kas vyko trečiadienį Salonikų stadione "Toumba" (Graikija), labiau priminė ne aukščiausio lygio futbolo rungtynes, o apokalipsę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį Salonikų „Toumba“ stadione vykusiose atsakomosiose Graikijos taurės pusfinalio rungtynėse vietos PAOK klubas 1:0 (0:0) įveikė Pirėjo „Olympiakos“ ekipą ir atsirevanšavo jai už nesėkmę pirmame mače 1:2 bei žengė į finalą.

Jame PAOK futbolininkai susitiks su Atėnų „Panathinaikos“ komanda.

Tačiau tai, kas vyko trečiadienį stadione, labiau priminė ne aukščiausio lygio futbolo rungtynes, o apokalipsę.

Prieš mačo pradžią tribūnose suliepsnojo tūkstančiai deglų ir dūminių užtaisų, netrukus kelios dešimtys jų skriejo į aikštę, kur jau stovėjo abiejų komandų startinės sudėtys. Kliuvo ir „Olympiakos“ atsarginių suolui, kuris pradėjo rūkti. Beje, prieš dvikovą ant jo buvo išpiltas nemažas kiekis ančiuvių, tad stadiono darbuotojams teko greitai viską išvalyti.

Nepaisant to, teisėjas nusprendė kuriam laikui išvesti abi komandas iš šio pragaro, kol nebus garantuotas jų saugumas.

Praėjus daugiau nei valandai susitikimas pagaliau prasidėjo, tačiau kiek aprimusios aistros vėl įkaito antrame kėlinyje, kai 47 min. pasižymėjo Stefanosas Athanasiadis ir rezultatas tapo palankus šeimininkams. Nuo šiuo momento PAOK ir „Olympiakos“ žaidėjai nuolat kibo vieni kitiems į atlapus.

Dviem futbolininkams buvo parodytos raudonos kortelės, o nuaidėjus finaliniam švilpukui PAOK aistruoliai, nepaisant jiems palankaus rezultato, puolė vytis varžovus. Pranešama, kad bent du iš jų – Yiannis Maniatis ir Nelsonas Valdezas – nukentėjo.

Siekdama atremti įsisiautėjusius fanus policija panaudojo ašarines dujas ir sulaikė apie dešimt aršiausių chuliganų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (6)