Pristatytas fantastinio filmo "Interstellar" anonsas (Video)  (13)

Prieš kelias dienas internete pasirodė vieno laukiamiausių 2014-ųjų filmo "Interstellar" anonsas, skelbia "Space.com". Šiemet kino teatrų ekranus pasieksiantis fantastinis kino filmas masina žiūrovus: per kelias dienas jo anonsas vaizdo portale "Youtube" peržiūrėtas daugiau kaip 7 mln. kartų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieni įspūdingiausių 2,5 min trukmės filmo anonso kadrų – pagrindinio herojaus, kurio vaidmenį sukūrė aktorius Matthew McConaughey, kelionė erdvėlaiviu pro Saturno žiedus Saulės sistemos paribio link.

Filme pasakojama istorija apie tai, jog Žemėje ėmė stigti maisto. Vienintelis būdas išgelbėti žmoniją – palikti planetą ir Saulės sistemą. M. McConaughey sukurtas herojus Cooperis kartu su kitais įgulos nariais išskrenda į tarpžvaigždinę kelionę tam, kad išsaugotų žmonių rasę.

"Mūsų misija nėra išgelbėti pasaulį, mūsų misija – palikti jį", - sako filmo herojus. – Turim skrist toliau nei leidžia mūsų gyvenimo trukmė. Mes privalom mąstyti ne kaip individai, o kaip rūšis. Mes turim stoti akis į akį su rūsčia tarpžvaigždinės kelionės tikrove."

Fantastinio filmo "Interstellar" premjera numatoma šių metų lapkričio 7 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(48)
(8)
(40)

Komentarai (13)