Japonų išradingumas: senėjimą stabdantys kandikliai (Video)  (3)

Japonai išties sumanūs žmonės, tačiau dažnai jų įšradimai kitų pasaulio šalių gyventojams atrodo mažų mažiausiai keisti. Štai viena kompanija moterims siūlo didelę įvairovę neįprastų kandiklių ir kitų prietaisų, kurie padeda mažinti senėjimo požymius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinėje parduotuvėje „Japan Trend Shop“ parduodamos prekės, kurios, kaip teigia pardavėjai, gali padėti sustangrinti skruostus darant kvėpavimo pratimus ir taip paslėpti raukšles.

Prekių naudotojams patariama įsidėti kandiklį ir su juo daryti įvairius judesius po tris minutes per dieną. Instrukcijoje taip pat rašoma, kad siekiant geriausių rezultatų reikia „be sustojimo garsiai kartoti balsinius garsus“.

Parduotuvėje galima įsigyti ir prietaisą, kuris įvardijamas kaip galintis „ištiesinti jūsų nosį“. Taip pat kaukę, kuri panaikina šypsenos raukšles veikdama liemenėlės principu.

Ši internetinė svetainė yra plačiai pagarsėjusi kaip keistų ir stebuklingų senėjimą stabdančių produktų pardavimų vieta. Ką gali žinoti, galbūt ir iš šių, rodos, beprotiškų idėjų, kada nors gims neabejotinai veiksmingas, senėjimą stabdantis įšradimas.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(17)
(-10)

Komentarai (3)