Iksmenas savo garaže: super herojaus verti automatiniai nagai (Video)  (3)

Aštrūs lyg peiliai 30 cm ilgio nagai, atrodo išties pavojingai! Šis tikro super herojaus vertas ginklas buvo sukonstruotas nenuilstančio vyruko Colin Furze, kuris, regis, labai pradžiugino visus filmo „Iksmenai“ (ang. „X-Men“) gerbėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prietaiso ašmenys išsitraukia ir susiskliaudžia atgal vos vieno mygtuko paspaudimu. Tam inžinierius pasitelkė suspausto oro sistemą, kurią patalpino į milžinišką kuprinę.

Prie metalinių laikiklių pritvirtinti „nagai“, nuo kitų „X-Men“ filmo herojaus Ernio ginklo mėgėjiškų prototipų skiriasi tuo, jog yra visiškai automatiniai, valdomi ties delnais įmontuotais mygtukais.

Jų realistiškumą sustiprina ir tai, kad ašmenys yra tokio tvirtumo, jog lengvai perrėžia įvairius daiktus. Kaip demonstruojama vaizdo įraše, vienu „nagų“ grybštelėjimu galima lengvai nurėžti kartono gabalą ar net perpjauti arbūzą. Be abejonės, su tokiu ginklu, jūsų išsigąstų kiekvienas„blogiukas“!

Jeigu vaizdo įraše besifilmuojantis vaikinas atrodo pažįstamas, pernelyg nenustebkite. Tai nėra pirmasis Colin Furze „pasidaryk pats“ projekto rezultatas. Dar 2007 metais jis buvo sukonstravęs rampą, pavadinimu „Mirties siena“ (ang. „Wall of death“), kuria savo motociklu galėjo važinėtis beveik horizontaliai. O 2012 metais jis modifikavo lėtaeigį motorolerį (~ 6 km/val.) į net 112 km/val. greitį pasiekiančią transporto priemonę ir, žinoma, visa tai įamžino vaizdo siužetuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(39)
(7)
(32)

Komentarai (3)