Nufilmuotas slaptas „Žvaigždžių karų“ oro uostas (Video)  (1)

Vokietis „YouTube“ filmukų kūrėjas Frankas Wunderlichas sumontavo vaizdo medžiagą, kurioje galime pamatyti, kaip atrodytų oro uostas, aptarnaujantis įvairius „Žvaigždžių karų“ filmuose matytus erdvėlaivius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartais internete pasirodantys, neva slaptai užfiksuoti filmukai yra tokie nekokybiški, kad belieka iš jų tik skaniai pasijuokti. Visgi kartais pasirodo tokie perlai, kurie atrodo visiškai nerealiai, tačiau akių atitraukti nuo jų nepavyksta. Tokia yra ir Franko Wunderlicho sukurta vaizdo medžiaga, neva slaptai nufilmuota dar tik kuriama septintosios „Žvaigždžių karų“ dalies filmavimo aikštelėje.

Kūrėjas labai profesionaliai sumontavo realius vaizdus iš Frankfurto oro uosto su įsivaizduojamo Imperijai priklausančio žvaigždėlaivių uosto vaizdais. Įspūdingas keturkojis AT-AT robotas ramiai žygiuoja taku, kai šalia leidžiasi kiti Imperijos koviniai erdvėlaiviai. Tam tikru momentu padūmavusioje dangaus mėlynėje galima pastebėti ir orbitoje besisukančios Mirties Žvaigždės siluetą.

Filmukas padarytas taip kokybiškai, kad net kai kurie komentuotojai trumpam buvo suklaidinti ir patikėjo, kad tai tikra filmuota medžiaga. Šiuo savo darbu F. Wunderlichas parodo, kaip stipriai prieš 40 metų sukurta „Žvaigždžių karų“ visata yra įaugusi į dabartinių žmonių fantaziją. Laimei, jau nedaug liko laukti naujausios šio filmo dalies premjeros.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(15)
(3)
(12)

Komentarai (1)