Naujasis britų gynybos sekretorius nuomonės apie V. Putiną nevynioja į vatą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

wo123 2014-07-21 12:44
Kad europiečiai, kaip ir lietuviai dažnai į tą pačią Rusiją važinėja apsipirkt, ir kaimyninė šalis santarvėje gyvenanti, tai JAV turėtų nerimaut, o ne Europa, greičiau ameriką susprogdint reikėtų, o ne žaidimais užsiiminėt
ra2 2014-07-21 12:59
1. Ukraina near NATO narė, skirtingai nuo Baltijos valstijų. 2. Rytų Ukrainoje yra "buvusios" Rusijos imperijos žemės. 3. Konflikto šalių rėmimas ginklų tiekimu kaip tik kelia grėsmę taikai visame pasaulyje.
sub 2014-07-21 16:01
Wo123 turtbūt savo subjektyvią nuomonę iš rusiškų šaltinių subrandinote. Apsipirkt važiuoti į Rusija būtų kvaila, kai šalia yra tokia kaimynėkaip Lenkija. Rusijai reikai vizos, o ką ten prikti net neįsivaiduoju, rūbai nieko gero, maistas nieko gero, alkoholis ir rūkalai populiariasuios prekės, kurias labai jau ribotai galima įvežti. Ar jūs ponas ęsate slaptas kontrobandininkas, tik nepripažįstate. Matai asipirkinėt varo ten žmonės DDD Ra2: 1. Senas aiškus faktas, bet neatsako į temą. Jei nėra narė, tai narės negali planuoti jokių veiksmų? 2. Klysti. Rytų Ukrainoje yra buvusios Sovietų Sąjungos žemės. SSRS ir Russian Federation skirtingi dalykai (tik emocine prame man asmeniškai vienodi). Buvusios nereiškia ęsamos, ir kaip jau "post.scriptum" paminėjai tarptautinius valstybių įsipareigojimus, draudižiama kelti sienų problemą. Ypač po to, kai pati Rf yra pripažinusi Ukrainos sienas. 3. Visiškai pritariu.
valdze 2014-07-21 21:15
nesuprantu, kam kelti dideles problemas, kaip padėt Ukrainai. Reikia daryt, kaip daro Rusija - NATO karius siųsti į Ukrainą be skiriamųjų ženklų su pilna ginkluote, o pasauliui trimituoti per žiniasklaidą, kad ginklus vietiniam turgelyje vietiniai perkasi. Galėtų ir keletą Stels'ų nebrangiai gauti... aišku, be skiriamųjų ženklų ir tik savo oro erdvėj. o tada, žiūrėk, jau būtų galima normaliai duot teroristams prisišikt, o pasauliui galima sakyti, kad vieni teroristai su labai gera amerikietiška ginkluote (velnias žino iš kur ją gavo) sėkmingai naikina kitus teroristus. Juk skiriamųjų ženklų nerasta.
Arns 2014-07-21 21:23
Turėjom Vietnamo, Korėjos karus, kad panašiom schemom vyko. Kaip baigėsi vietiniams, gal geriau iš vadovėlių pasiskaityti, o ne dabar jau HD kamerom nufilmuoti, parenkant naujus aktorius bei dekoracijas.
valdze 2014-07-21 21:34
bet tai ir dabar taip vyksta!!! Iš Rusijos pusės. Bet pasauliui skelbiama kas kita. Ar tu, Arns, galvoji, kad tiek nuėjusi Ukraina nusileis ir sudės ginklus? Jau vyksta aiškus karas su Rusija. Kiek kvailam žmogui reikia būti, kad paneigti tai.
Arns 2014-07-21 21:41
Nėra jokio karo su Rusija. Kaip Iranas su Izraeliu nekariauja, nors kieno darbo raketos skrenda į Izraelį visi žino. Nes nereikia būti naiviems, tikroji Rusijos armija ne taip kovotu.
Arthuras 2014-07-21 22:36
Vargu ar mes kada nors išvysime tokį karą, koks buvo II pasaulinis - vieni prieš kitus, atvirais ginklais. Dabar visuomet karai būna "susukti" - neaišku tiksliai kas, neaišku kodėl, bet žmonės žūva. Atviras karas būtų pernelyg brangus visiems. Todėl bandoma užsiimti pozicijas tyliai. Bet tai nereiškia, jog karas nevyksta. Ir šiai dienai aišku, kas neramumus palaiko Ukrainoje - Rusija. Ginklais, žmonėmis. Nors ir tą neigia, bet fakto tai nekeičia. Ir aš pritarčiau teiginiui, jog su Rusija ir jos pakalikais reikia kovoti jų pačių ginklais - remti Ukrainos kariuomenę ginklais, technika, bei asmenimis be skiriamųjų ženklų, kurie padėtų tą techniką panaudoti. Ir įjungti idioto rėžimą - kokie ginklai, kokia technika, kokie NATO kariai?.. Ten patys ukrainiečiai... Nes kas daugiau beliko?.. Laukimas, kaip matom, atneša tik daugiau žūčių, visiškai nekaltų žmonių.
lucy 2014-07-22 00:24
Man įdomu kiek testus WW3? gal kokias porą valandų kol atominės sušaudis Šiaip atominei bombai reikia Nobelio taikos premija duoti.
DJ_LFS 2014-07-22 02:03
„Mažylį“ reik ant kremliaus rūmų nuleist, tai išspręstų visas problemas...
mnv 2014-07-22 02:56
Kam tie mazyliai. Keletas gramu svino, pora ml nuodu arba siaip gi visi zinom, kad kartais netycia arbatoje polonio gali atsirasti. Jei panasus uzima vieta pakartojam dar karta, antra, trecia. Idealiam pasaulyje...
sub 2014-07-22 15:25
Tikroji Rusijos armija tikrai ne taip kovotų, bet ji niekada neįžengs į Ukrainą. O jei taip ir nutiks, tai paskui Rusiją į Ukrainą žengtų ir vakarai, kas Rusijai visiškai nepalanku. Todėl ir vyksta informacinis ir separatistinis karas, kuris šiuo metu palankiausias Rusijai. Bet ar ilgam?