KET to nesužinosite: kokį signalą rodyti važiuojant atbulomis?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2014-08-01 11:52
Tai kas negerai su kitų vairuotojų įspėjimu "...kai norima perspėti kitus vairuotojus apie kliūtį ar pavojų"? Važiavimas atgal, kai jau realiai važiuojama atbuline pavara šviečiant lemputei dažniausiai yra tik dalis viso manevro, prie jo prisideda ir lėtėjimas, ir sukiojimaisi, ir lėtas pavažiavimas pirmyn - žodžiu tikra kliūtis kelyje, ir labai būna nuostabu, kai žmogus stengdamasis būti kuo mažesne kliūtimi (prieš darydamas kokį manevrą nesutampantį su srautu) įspėja kitus iš anksto pasiruošti.
jijami5 2014-08-01 16:19
Nemažai tekę matyti su avariniais atbulai važiuojant, netgi tiesiogine to žodžio prasme teko susidurti su tokiu kuris manė jog įjungus avarinį atbulom galima važiuot ir turėti pirmenybę... Tik įdomu kodėl apie tai vairavimo mokyklose nešneka, nes neperseniausiai pats išsilaikęs, kad važiuojant atbuliniu posukį reikia rodyt sužinojau iš tėvo...
bahuriux 2014-08-01 20:27
O blyn koks geras patarimas, vengti vaziuoti atbulomis.
dds 2014-08-02 01:52
kokiam čia kaime važiuojant atbulam galima turėti pirmenybę? Posūkį tiek pirmyn tiek atgal gali rodyt net ir daugiabučių kieme, jei susidūrei su kliūtimi trišaliam atsišakojime (arba statant automobilį) ir nori parodyt kuria kryptimi ruošiesi judėti. Avarinį žmonės jungia normaliose gatvėse, jei pralėkė kokį įvažiavimą, ar bando statyt mašiną judrioj gatvėj, jokio ten pirmumo, tiesiog įspėjimas kitiems kad yra kliūtis.
jijami5 2014-08-02 12:05
Tai žinau šitą tačiau teko susidurt jog aiškino jog avarinis buvo įjungtas, todėl jis nekaltas kad važiuodamas atbulom įkalė.