Rusų oligarchas, besaikius turtus iškeitęs į paprasto valstiečio gyvenimą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ware 2014-08-11 20:10
Atsivėrė čakros, kai į politiką patraukė.. Chodorkovskį uždarė 10 metų, Abramovičius pabėgo, velniai žino kiek dar panašių pavyzdžių surastumėm, kurie politika užsiiminėjo. Man atrodo, kad jam buvo pasakyta: nurimsti arba nuraminsim. Tai atgavo prota, į kaimą išsikėlė, viską padovanojo.
SPeed_FANat1c 2014-08-11 22:44
as nesuprantu kodel jam geriau nebutu buve isvaziuot i kokia anglija? ar i kokia kita normalia sali toli nuo rusijos. Ir toliau gyvent sau gerai.
Verslininkas 2014-08-12 00:45
Patikek Rusijoje tokiuose postuose ne taip lengva paimt ir isvaziuot i anglija, ir toje pacioje anglijoje nesunkaii surastu. KBG dirba kaip reikalas, su ju sugebejimais visai nenustebciau jog kazkam buvo apskritai padaryti taip jog jis viska isdalintu Rusijos protu nesupasi
lucy 2014-08-12 01:23
Po SSRS sužlugimo buvo "laukinė" Rusija, tai turtinguosius pastoviai reketuodavo. Nenustebčiau jei jis ir nemeluoja, nes kuo daugiau turi tuo daugiau ir rūpesčių, jei būtų buvę grasinimai susidoroti ir jam patiktų milijonieriaus gyvenimas vis tiek jis būtų išlaikęs tam tikrą turto dalį ir nebūtų jo nureketavę iki paskutini skatiko ar pabėgęs jei norėjęs, o čia dabar absoliučiai visko atsisakė. Aišku sunku čia mums spręst kaip jam ten buvo, nes nė vienas tiek pinigų neturim +visokių žmonių gi yra. +kaip supratau jis seniau gyveno panašu gyvenima, tik žmona ne, matyt buvo nostalgija didžiulė.
SPeed_FANat1c 2014-08-12 07:40
dar idomukad zmona jo nepaliko net ir atsisakius milijonu.
Sljder 2014-08-12 08:13
24 metų milijonierius ir dar Rusijoje, yeah right. Aišku spekuliuoju, bet greičiausiai buvo taip - kažkam reikėjo išplaut pinigus susirinktus parduodant čečėnų sikeleliams ginklus po SSRS griūties, pradėjo verslą ir perleido vaikui vadovaut, viskas sekėsi gerai kol tas kažkas nenusprendė, kad jau gali viską atsiimt. Bet kokiu atveju, pasirįžimas siekti savo svajonės ir vertybių tikrai kelia susižavėjimą.
sabotan 2014-08-12 17:16
Tai ir KGB anglijoje nuodija oligarchus ir kitus veikejus kurie putinui nepatinka
bronius 2014-08-13 09:38
Jau matau kaip jis visko atsisakė ir liko be grašio. Du nauji namai, nesvarbu kad mediniai, vadinamos bakužės. Kainavo min 500 k litų. Į namus ateinantis mokytojai irgi ne ubagam. Dėl akių kažka sapalioja ir viskas. Pakeitė gyvenimo būdą ir tiek. Aš irgi pakeičiau tik gal ne tiek drastiškai
Atk 2014-08-13 10:22
Man irgi kai kuria prasme lengviau kai mažiau daiktų turi. Kai mažai jų turi, tada ir mažiau rūpesčių ir daugiau laiko lieka. Visiškai į neturtingo gyvenimą jis neperėjo (kad iš molio namą statytų pavyzdžiui), bet labai stipriai sumažino savo turtą. Straipsnyje aiškiai pasakyta kodėl jis atsisakė turtų, o čia kai kurie vis tiek savo versijas rašo. Jaučiasi jis laimingas taip ir gerai, gerai padarė. Pastebėjo, kad be didelių turtų jam labiau patinka gyventi.
Sigitas.lk 2014-08-13 10:34
Va butent kad jam taip labiau patinka gyventi. Maziau rupesciu, ramus gyvenimas. As irgi kartais susimastau, siuolaikinej visuomenej visi siekiam kazkokiu turtu, kad turet kazkokiu grazesniu daiktu ir t.t. bet nafik to reikia.. Na bet cia jau galima pradet filosofuot apie gyvenimo prasme ir panasiai..