JTO: Badas traukiasi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2014-09-22 06:46
Anksčiau sakydavo: kaip pasaulyje baisu, kaip daug kas badauja, duokite pinigų ir mes juos pamaitinsime, o dabar kai tokia politika atsibodo prasidėjo nauja propagandos strategija: pergalė jau netoli, tik dar truputi. Kur mažas gimstamumas, ten badas ir traukiasi. Yra visokie grafikai, kur rodo, kad kokiais 2030 m. bus šakės: bauginęsis visokia resursai, žmonių kiekis žemėje vis augs, atšilimas ir t.t.
sigitas 2014-09-22 20:16
Manau tai tik laikina pergalė. Pamaitinsim milijonus iš bado mirštančių negriukų ir aziatukų tie užaugs ir pagal savo tėvų parotį daugiau nieko neveiks, tik dulkinsis ir reikalaus iš mūsų valgyti. Gal tai ir atrodo labai ciniška bet tai yra tiesa tuose kraštuose niekas niekada nedirbo, nebent per prievarta. prasimaitinti užtekdavo to ką rasdavo. Jei jau kas dirbo tai tik moterys, darbas ne vyro reikalas. Darbu apsirūpinti savo gerbūvi ne jų credo.
punktyras 2014-09-22 20:39
Jei tik pamaitinsi atvežęs maisto, taip ir bus, tačiau pagalba teikiama ne tik grynai maistu, bet ir know how, trąšomis ir panašiai. Tada vietiniai patys gali išsiaiuginti maisto ir dar parduoti. Todėl manau, pasiekimas bus tvarus.