Štai kas nutinka, kai lėktuve pajuokauji apie Ebolą (Video)  (3)

Vyriškis, lėktuve nusičiaudėjęs ir pajuokavęs, kad užsikrėtė Ebolos virusu, net nesusimąstė apie tai, kokį chaosą sukels.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš JAV į Dominikos Respubliką skridusio lėktuvo keleiviai buvo priversti laukti, kol speciali medikų komanda išgabeno pokštininką ir dezinfekavo saloną, skelbia „Daily Mail“.

Visos kelionės metu kosėjęs amerikietis nusprendė pajuokauti ir rėžė: „Sergu Ebola!“. Lėktuvo ekipažui tai nepasirodė juokinga. 255 keleiviai buvo priversti sėdėti ir laukti, kol besipriešinantis pokšto autorius buvo išprašytas iš lėktuvo.

Incidentas įvyko trečiadienį, tą pačią dieną, kai JAV Baltieji Rūmai nusprendė sustiprinti patikras oro uostuose, po to, kai Teksase izoliuotas Ebolos virusu sergantis pacientas mirė.

Keleivių filmuotame vaizdo įraše matyti, kaip keleiviai jau ruošiasi palikti lėktuvą, tačiau yra priversti sėsti atgal į savo vietas ir laukti, kol nejuokingus pokštus mėgstantis vyrukas bus išgabentas iš lėktuvo salono ir atlikti visi būtinieji saugos veiksmai.

Likusiems keleiviams reiškiant nepasitenkinimą, lėktuvo ekipažas privalėjo imtis visų saugos priemonių. „Tas vyrukas akivaizdžiai nevykusiai pajuokavo, bet mes privalome imtis visų galimų saugos priemonių. Situacija visiškai nejuokinga“, - teigė viena iš stiuardesių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(20)
(3)
(17)

Komentarai (3)