Šokiruojantis vaizdo įrašas: tradicinės Rusijos futbolo sirgalių muštynės (N-18) (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Chaosas 2014-10-29 12:12
Geriau jau taip, plikom rankom pasidauzo, negu kaip kai kuriuose Lietuvos miestuose, traukia peilius, kirvius, armaturas ir zmogu uzvercia uz nieka...
BadAss 2014-10-29 13:17
Popasz 2014-10-29 13:19
Dar tarpukarye buvo toks kaimiečių posakis: "kas su bonka, kas su peiliu, kožnas aiškinas paeiliui". Žodžiu, have fun. Nesistebiu kodėl žydai taip prasimušę - jie nesimuša, o normaliai auklėja savo vaikus, skatina skaityti ir domėtis, žaisti šachmatais. Aš suprantu, vyrai nori pasikapot, nes rankos niežti, bet kokios iš to pasekmės? chebra geria ir džiaugiasi laimėtomis muštynėmis. Muštynes gal jie laimi, bet praranda kitką.. Įsivaizduoju kokia stipri būtų Rusija, jei kiekvienas ten gyventis žmogus turėtų žydišką mentalitetą. Dabar Rusija yra geras pavyzdys, kuris rodo kokia šalis "šauni" gali būti, jei turi krūvą resursų, bet durną galvą.
PupuDede 2014-10-29 13:45
Cia vel ant rusu uzstume. KAIP DABAR AISKINASI JAUNIMAS SU PEILIAIS SAUTUVAIS IR .T.T. O cia man patiko graziai susirinko skirtingom spalvom apsirenge, o cia kad lygini su zydais tai jie irgi musasi ir nereikia lialia. Duok dieve kad visi taip santykius issiaiskintu. Nemegstu mustyniu esu kategorisksai pries.
Kaunas 2014-10-29 14:07
oho kiek daug TECHNOLOGIJOS!
Laurynas19 2014-10-29 14:49
Smagu. Jie ten eina savo noru, nieko nežudo, nebando primesti jokių savo taisyklių, nieko negrobia bei negadina jokio turto. Tai geriausias būdas realizuoti susikaupusią agresiją. Aišku gal kiti sakytų geriau, kokie profesionalūs kovų menai: karatė, boksas, kikboksas , dziudo ir tt.. bet skitumas tame jog profesionaliame sporte silpnesnis negali nugalėti stipresnio, o vat čia įmanoma..
kiesza 2014-10-29 19:02
Viskas cia labai normalu, tiesiog ten tokios tradicijos Nematau jokios agresijos, vien sportinis interesas.
Laurynas19 2014-10-30 15:05
Jeigu nematai jokios agresijos, vadinasi niekada nebuvai itrauktas i jokia kova. tokios tradicijos ne tik ten bet ir visur kitur tiek ir lietuvoje. Apie 2m pakankamai aktyviai pats priklausiau vienai is lietuvos Ultru ir dalyvavau panasiose (atsitiktinese ir ne tokiose organizuotose) mustynese ir galiu pasakyti jog agresijos tam reikia tikrai ne mazai. -> tokiose ir pan gatves mustynese dazniausiai laimi tas kuris turi daugiau agresijos. Tuo tarpu pats 9metus uzsimenejau kovu menais. varzybu metu agresijos beveik nera ir jos nereikia, losia vien tik sportinis interesas kuri pats minejai.
sub 2014-10-31 16:09
Gal todėl Laurynas19 ir yra smagu matyti ir galvoti, kad tai geriausias būdas realizuoti susikaupusią agresiją. Supraščiau šias muštynes kaip normalų dalyką, jei nebūtų: gulinčių mušimo (spardymo ypač), vienas vs. vienas, o ne keli prieš vieną. O pateiktame vaizdo įraše aiškiai matosi, kad keli rimti vyrai eina ir daužosi kumščiais, gulinčius palieka ramybėje, o kiti, kurių nepavadinčiau vyrais - eina ir gulinčius dabaiginėja kojomis į galvą, jei dar keliasi - keliese vieną apstoja ir smūgiuoja į galvą? Kas blogai su jumis žmonės? Nori realizuoti susikaupusią energiją? Susirask klube stipriausią ir pasikviesk kovai ringe. Tik tokį santykių aiškinimasį suprantu kaip normalų.
lucy 2014-10-31 23:26
Man atrodo pas rusų nuo senų laikų tokie dalykai būdavo. Ir šiaip matosi niekas ten per prievartą jų nevaro susigalvojo patys, o jei nori ir patinka tegul ir plakasi, man no to neskauda.