Tokia miela voverytė, o taip įžūliai filmavimo kamerą nukosėjo! (Video)  (0)

Ar turite nedidelę vaizdo kamerą? Norėtumėte nufilmuoti kokį nors gyvūną? Vis tik turėkite omenyje, kad gyvūnai ne tik smalsūs, tačiau nedidelę slaptam filmavimui skirtą vaizdo kamerą lengvai pakelia. Tuo neseniai įsitikino vienas Monrealio, Kanadoje, gyventojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio pradžioje vaizdo klipų portale youtube.com pasirodė vaizdelis, kurio pirmojoje pusėje matyti smalsi ir miela pilkoji voverė. Ji uosdama orą artėja link ant šaligatvio pastatytos kameros.

Vaizdeliu dalinasi naujienų portalas newsflare.com

Voverei įsidrąsinti prireikia vos pusės minutės. Tuomet gyvūnėlis stveria kamerą ir kartu su ja užsikabaroja ant medžio šakos. Apačioje matyti susirūpinęs kameros savininkas.

Vis tik Deividas Freiheitas, žmogus, kuriam ir priklauso vaizdo kamera, prisipažino, jog voverę prisiviliojo ant prietaiso pritaisęs gabalėlį duonos.

Taigi, suėdusi duoną, voverė tiesiog atsikrato nereikalingo maisto „priedo“ ir prietaisas iš medžio žnekteli ant šaligatvio.

Laimei, kamera išlieka sveika ir toliau filmuoja.

Po daugiau nei pusės milijono peržiūrų sulaukusiu vaizdo reportažu internautai dalinosi komentarais, jog situacija buvo surežisuota: voverė buvo priviliota maistu, o kamerą į medį nusinešė tik todėl, kad nesugebėjo greitai nuo jos atplėšti maisto gabalėlio.

Vis tik daugumu žavėjosi gyvūno mielumu ir jėga - „Go Pro“ kamera, kuria nufilmuotas šis vaizdelis, tikrai sveria daugiau už riešutą.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(17)
(1)
(16)

Komentarai (0)