Kodėl vokiečiai sukilo prieš islamą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nanobullet 2014-12-20 21:54
Už, gaunat tris taip
Anonimiausias 2014-12-21 16:16
Tai lenkai lietuvos, gi jau protestavo kad mes gerbiame savo šalies kultūrą. Bet jei lietuviai lenkijoje paprotestuotų, kažin kaip čia baigtus. Priklauso nuo šalies kultūros. O apie musulmonus ką galima pasakyt? Iš medijos tik kad teroristai. Iš tikro gyvenimo, tai kad daugiau nei puse čigonai. Natūralu kad kyla protestai.
kiesza 2014-12-21 21:43
Dirbu su 2 Ukrainiečiais kurie niekaip negauna leidimo gyvent ir dirbt Švedijoje, o betkoks arabas, čigonas ar šiaip nėgras nežinantis kas yra darbas, iškart gauna pašalpą, leidimą apsistot, būstą ir aibę lengvatų. Atrodo nieko blogo, bet kai tenka važinėti po įvairias "stroikes" tai juodžiausiuose darbuose pluša vien baltieji, o kuo tamsesnis tuo toliau nuo sunkaus darbo ir arčiau vagiliavimų, valkatavimų, barų ir t.t Tikrai nėra visi žmonės lygūs ir vienodi kaip piešia dabartinė sistema, eugenikoje buvo lašelis tiesos dėl tam tikrų rasių nepilnavertiškumo žinoma reikia nepamiršt, kad išimtys patvirtina taisyklę..
shift 2014-12-22 02:38
Muslulmonų imigrantų kultūriniai skirtumai nėra nulemti vien tik "atsilikimu" įvairiose gyvenimo srityse. Tai ne atsilikimas, tai tendencingas nusistatymas prieš bet ką, kas ne musulmoniška. Jei musulmonas išpažįsta Islamą - jis radikalas, nes Koranas jį įpareigoja tokiu būti. Teko kurį laiką gyventi po vienu stogu su musulmonu, tai buvo neįtikėtinas išverstskūris, mokantis tobulai pataikauti, būti neįtikėtinai mandagus ir pavaizduoti išsilavinusį. Bet buitiniame lygyje buvo totalus psichas.
vanduo4 2014-12-22 09:29
- Gal gali papasakoti detaliau? Labai įdomu pasidarė; - Aš dirbu su juodukais: a) tinginiai - Tik žiūri kaip nusiplauti nuo darbo, nekenčia tavęs jeigu tu dirbdamas geriau jį gali išstumti - tau gali pakenkti; b) aferistai, - Piniginių reikalų su jais geriau neturėti - vaizdas toks, kad baltaodžius tiesiog būtina išdūrinėti. Kad gautų tai ką nori tau pažadės viską, bet kai jau gauna į rankas - staiga pasikeičia aplinkybės. c) rasistai - net jeigu ir pats kaltas, jis bando viską nukreipti ta linkme, kad tipo jį sjriaudžia dėl odos spalvos; d) savanaudžiai - jie netgi tarpusavyje pjaunasi, o vieningi tik prieš baltaodžius. Tą vienybę parodo dabartiniai įvykiai Amerikoje (nušovė kelis nusikaltėlius, o jie kelia riaušes dėl rasizmo. Tai ne rasizmas - tai nacijos nepilnavertiškumas ir tiek). Jie niekada nedirba kaip komandos dalis. Padarė tai ką jam reikia ir net nepagalvos kaip nuo to gali nukemtėti kiti. Panašiai kaip moterys kamštyje užrakina automobilį ir eina tvarkyti reikalų. - O musulmonai netiesiogiai yra nacionalizmo puoselėtojai. Ir taip bus tol, kol pasaulyje bus radikalių Islamo pavyzdžių. Nacionalistas bent jau vadovaujasi logika - tad jį galima patraukti atsakomybėn. Musulmonai tiesiogiai yra fanatikai ir betkokia bausmė jam nepriimtina.
vytra 2014-12-22 10:57
- Kadangi irgi teko bendrauti su musulmonais, dalinai tavo žinutę patvirtinu. Kodėl dalinai? Todėl, kad jie "persijungia" į agresiją ne dėl fanatizmo, o dėl amžiais ugdytos "absoliučios tiesos" ir "absoliučios bausmės" santvarkos. Jei jam pasirodė, kad tu meluoji, jis be perspėjimo tau nukirs ranka, liežuvį ar galvą. Pas juos taip buvo per amžius. p.s. .. bet jie vis tik pripažįsta ir gerbis kitas valstybes ir kitas religijas (išskyrus ateistų religiją).
Pumper 2014-12-22 11:35
Papasakok daugiau, kas čia per daiktas.
vytra 2014-12-22 14:02
- Pasirodo islamo "Alachas" mūsų kalba reiškia tiesiog "Dievas", pasirodo islamas pripažįsta visus Dievo pasiuntinius, kaip Buda, Kristus ir t.t. p.s. .. "kitątikiais" jie vadina tuos, kurie tiki ne į Dievą. Sakykim į komunizmą ar į Saulę ar į stabą.
Atk 2014-12-22 15:04
Ilsamas buvo duotas vėliau įskaitant klaidas ir nukrypimus Krikščionybės, todėl jis progresyvesnis už Krykščionybę. O Krykščionybė dabar pavirto į patį neišvaizdžiausia mokymą, nes pradėjo aiškinti Evangelijos tiesas savaip ir įtvirtino tai kaip dogmą, vieni įtvirtino vieną supratimą kaip dogmą, kita grupė kitą supratimą ir taip pradėjo dalintis ir laikui bėgant vis labiau, nuo ko atsirado stačiatikiai, protestantai, krykščionis, katalikai ir pilna visokių krypčių, o visi skaito vieną ir tą pačią Evangeliją, kurioje yra ir perspėjimas, kad namas ar karalystė pasidalinusi savyje sugrius, bet jie iškraipė tiesas patogiai savo egoizmui ir tada, kada jos turėdavo bruzdinti pasaulį vidinį žmogaus, neduoti jam ramybės tinginiauti, jie jas taip iškraipė, kad jos nustojo bruzdinti, žadinti nuo miego tingėjimo ir degradacijos.
newscenario 2014-12-22 17:20
Nėra jokio skirtumo ką jie pripažysta ar tuo labiau ką jiems pripažint liepia koranas, vistiek 99% musulmonų nesupranta kas ten yra parašyta, nes skaityt nemoka, o tie, kurie moka, nesupranta vistiek. Yra tekę su jais bendraut daugiau negu man norėtūsi ir kiekviena kartą buvau nusptebintas kokie žmonės gali būti durni. O jeigu jūsų nuomone yra kitaip, tai paaiškinkit man prašau, kodėl, pavyzdžiui, Islamo valstybėse nėra bažnyčių, o jeigu yra tai jos nuolatos puolamos, o krikščionys persekiojami? Tuo tarpu jie atvažiuoja gyvent į europą ir aiškina kaip mes turim gyventi? Daugiausiai dar 50 metų ir gyvesim islamo pasaulyje, t.y. košmare. Tuo tarpu pažiūrėkit šitą video kas nemate - https://www.youtube.com/watch?v=pKcMM_uyFHM
Arns 2014-12-22 17:43
newscenario, nepasakok niekų, va didelė dalis katalikų gali pasiskaityti Bibliją, tačiau ar kas ją skaito? Dažniausiai radikalams užtenka aiškinimo, kad "taip parašyta". Ne viena sekta ar teroristinė katalikiška organizacija irgi išskaito kas neverti gyventi.
Pumper 2014-12-22 18:12
Klausimas buvo apie tavo minėtą "ateistų religiją". Konkreti citata gi. Taigi ir noriu sužinoti, kas ten per religija ir kokios apeigos, maldos, dogmos ir pan.
Atk 2014-12-22 19:31
Apeigos tarnavimas šetonui, skleidimas agresijos, tyčiojimasis iš kitų, tai kone kiekvienas ateistas daro.
Hmz 2014-12-22 19:50
Trumpiau - kalba ėjo apie partijos konferencijos dokumento projektą, o ne apie įstatymą.
javgenij 2014-12-22 23:17
Netiesa. Kitątikiais jie vadina visus ,kurie netiki į islamą. Korane parašyta: "Verily, those who disbelieve (in the religion of Islam, the Quran and Prophet Muhammad (Peace be upon him)) from among the people of the Scripture (Jews and Christians) and Al-Mushrikun will abide in the Fire of Hell. They are the worst of creatures." Ten pas juos parašyta apie Kristų, bet visai kitaip nei tiki krikščionys. Jie sako, kad Kristus nebuvo Dievo sūnus ir, kad Kristus nebuvo nukryžiuotas ir prisikėlęs. Šitas momentas krikščionybėj yra svarbiausias. Jei norit šiek tiek daugiau sužnot apie islamą rekomenduoju pažiūrėt keletą David Wood video. https://www.youtube.com/watch?v=_hUVVlgEqxY
javgenij 2014-12-22 23:51
destination." Daugiau apie džihadą galima sužinot šiame David Wood video: https://www.youtube.com/watch?v=ERou_Q5l9Gw
Atk 2014-12-23 00:00
Šituos du "Verily, those who disbelieve (in the religion of Islam, the Quran and Prophet Muhammad (Peace be upon him)) from among the people of the Scripture (Jews and Christians) and Al-Mushrikun will abide in the Fire of Hell. They are the worst of creatures." Verse (3:28)"Let not believers take disbelievers as allies rather than believers. And whoever [of you] does that has nothing with Allah , except when taking precaution against them in prudence. And Allah warns you of Himself, and to Allah is the [final] destination." Išverst gali? Nes forumas lyg lietuviškas, o rašoma angliškai, aš nelabai suprantu angliškai.
bahuriux 2014-12-23 08:14
Ka cia nusisneki, kur tu matei ateista kuris tiki i setona ir ji garbina? Tai koks jis tada ateistas, jis satanistas ir tiek.
javgenij 2014-12-23 09:10
Tada iš kur žinai, kad čia angliškai? Kodėl toks įsitikinęs? Čia labai angliškai ir nereikia suprast, užtenka ir nelabai suprast.
vytra 2014-12-23 09:41
- Ateizmo įsitikinimai (tikėjimai?) pilnai tenkina septynis pagrindinius visų religijų bruožus, todėl ateizmas priskiriamas prie religijų. 1. Pasakojimas. Kiekviena religija turi savo istorijas. Beveik visos religijos turi istorijas, paaiškinančias, kur Visata atsirado ir kaip žmonija joje yra. Pasakojimas yra ypač svarbus aspektas Vakarų ateizmo. Kaip matome, ateistas Richard Dawkins sakė: "Dėka Darvino tapo įmanoma būti intelektualiais ateistais", 2. Empyrinis. Patyrimas prieš įkuriant religiją (pavyzdžiui mokiniai fiziškai pamatė ir palietė kūniškai Jėzų). Čarlzas Darvinas įrodymų iš viso pasaulio irgi patyrė ir sukūrė evoliucijos teoriją. Iš tikrųjų jis ją tik išmoko kaip versiją iš savo senelio Erasmus knygos "Zoonomia", o panašios idėjos sklandė maždaug tuo metu. 3. Socialinė. Socialinis aspektas religijose žiūri hierarchijų ir jėgos struktūrų, tokia sakykim indų kastų sistema. Be misionierių, taip pat apima kaip žmones konvertuoti ir kaip misionieriams eiti savo darbą. Šiuolaikinį ateizmą kurstė daugiausia autorių skatinančių skleisti jų ateistinius įsitikinimus. Sakykim "Dievo iliuzija", pratarmėje Dawkins sako: "Jei ši knyga veikia kaip ketinu, religinių pažiūrų skaitytojai, kurie ją atidarys, bus ateistai". 4. Doktrinos. Doktrinos yra įsitikinimai ir filosofinės sistemos, kurios išsivysto iš religijos (nebūtinai yra specialiai nurodyta religinių pasakojimų ir kt.) Pavyzdžiui, krikščionių doktrina apie Trejybę ne tiesiogiai nurodyta Biblijoje, yra logiškai išvesta. Ateistai suformavo ateizmo filialą žinomą kaip "Pasauliečių humanizmas". Apskritai, Ateistai tiki ir laikosi dalykų, parašytų humanistų manifeste, net jei jie nežino pačio dokumento. 5. Etikos. Ateizmas yra morališkai reliatyvistinė religija. Dauguma Ateistų laikosi vienos etikos sistemos, bet ateizmo yra ir apskritai be jokios moralės, kaip ateistas Dawkins ir Provine pripažino. Šiaip buvo pasiūlyta daug sistemų: utilitarizmas viena iš populiariausių. 6. Ritualas. Ritualas yra aspektas, kuris gali atrodyti neegzistuoja ateizmo religijose. Kai religijų ritualai turi reikšmės kartu su jais, pavyzdžiui: Velykos. Kadangi Ateizmas yra palyginti nesenas judėjimas, jis neturi daug istorijų paminėti. Kitų religijų ritualai, pavyzdžiui aukos ir šokiai yra padaryta nuraminti dvasias. Kadangi ateizmas neigia dievų ir dvasių buvimą, jis neturi antrojo tipo ritualų. Daugelis Ateistų praktikuoja "pasaulietinius ritualui", pavyzdžiui savo gimtadienio šventės privalomos, arba "ritualinės šventės" solidarumo demonstracija irgi privaloma. 7. Medžiagos. Medžiagos aspektas religijose apima visus fizinius dalykus, sukurtus religijos, pavyzdžiui meno ir pastatų bei gamtos ypatybės ir vietos, laikomos šventomis jų šalininkų. Nors Ateizmas savo pobūdžiu neigia dieviškumą ir negali turėti daiktų, kurie atstovauja dieviškumą (pavyzdžiui, piktogramų ar stabų), bet sakykim gamtą laiko šventa kai kurie iš ateistų. p.s. .. kad ateistai "juodai" elgiasi, matosi ir šiame forume, jie ne diskutuoja, jie tik tūpai tyčiojasi, ir patys juokiasi.