Tai bent įžūlumas! Pelėda iš bėgiojančių parke vagia kepures  (1)

Policijos pareigūnai praneša apie netikėtą atvejį – miesto parke bėgiojančius asmenis ir kitus praeivius puola pelėda, kuri atiminėja kepures ir skrybėles. Pranešama, kad pelėda darbuojasi jau gerą mėnesį ir per tą laiką spėjo užpulti keturis asmenis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laimei, niekas per incidentus JAV valstijos Oregono sostinėje Saleme nesužalotas, tačiau 36-erių Bradas Hilliardas yra vienas tų bėgikų, iš kurio pelėda sugebėjo atimti kepurę, rašo "The Guardian".

„Buvo tiesiog neįtikėtina, kaip pelėda nusileido prieš pat akis, stvėrė kepuę ir spruko šalin“, - įspūdžiais dalijosi bėgikas. Parko prižiūrėtojas Keithas Keeveras pareigūnams pripažino niekad anksčiau apie panašius atvejus negirdėjęs.

„Audubon“ bendruomenės nariai, priklausantys paukščių saugojimo grupei, indentifikavo, kad praeivius parke atakuoja pelėda lot. Strix varia, labiausiai paplitusi Šiaurės Amerikoje. Jie spėja, kad pelėda suagresyvėjo dėl artėjančio perėjimo sezono.

Šiuo metu parke atsirado įspėjamasis ženklas, kad parke siaučia pelėda vagilė ir prašoma bėgiojančius apsvarstyti, ar kepurę nederėtų pakeisti šalmu.

Bėgikas K. Keeveras juokiasi, kad į parką po kepurės vagystės buvo užsukęs dar keletą kartų, dairydamasis gal kepurė bus kur numesta, tačiau jos taip ir nerado.

„Galvoju, kad mano kepurė, ko gero, nukeliavo į paukščio lizdą“, - sakė K. Keeveras.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (1)