Balandžio 16-17 d. net ir už greičio viršijimą +1 km/val. baus be jokių išlygų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2015-04-15 21:04
Nieko stebuklingo su tokia "akcija" nebus - jei vieną dieną tai kiek dažniau pablyksės, o jei truktų ilgiau - visi prisitaikytų. Kaip Klaipėdoje kur būktai jau kelis mėn yra tokių šlykščiai kvailų matuoklių - pirmas dienas ištisinis mirksėjimas, paskui visi išmoko prieš matuoklį numesti, o už paspausti daugiau, kad vidurkis liktų panašus (režimas ne stabilus 59, o 69-49-79). Su saugumu koreliuoja tiek pat kiek leistinas greitis su saugiu - daugiau problemų galima prisidaryti intensyviai sekant rodyklės padėtį, o ne patį kelią (ir kitus dalyvius).
Klaxon 2015-04-15 22:43
Ruoskimes kamsciams Vilniuje... be to, pas stacionarius greicio matuoklius yra paklaida 4km/h, tai kaip cia bus? Ir siaip, manau dabar avys kelyje ziures i spidometrus, o ne i kelia... Paskaitysim apie ivykiu statistika ir padarysim teisingas isvadas po poros dienu.
Arns 2015-04-15 23:13
Kokie dar kamščiai? Vilniuje šviesoforai sureguliuoti greičiui pagal kelio ženklus, o ne kiekvieno akceleratorių. Tik atrodo jog spėsi prašokti, iš tiesų "išloštą' laiką sudegini prie šviesoforo. Ir iš vis atrodo jog daugumai nesugebantiems palaikyti automobilio greičio reiktu dėti teises ant stalo ir eiti per naujo mokytis vairuoti. Negi tolygaus greičio teorija toks pat mitas kaip ir Jėzaus istorija? pasiklausius virkavimų panašu jog taip. Nors trūks plyš įtilpti į ženkluose nurodytus greičius neįmanoma.
Sljder 2015-04-16 10:14
Bent jau kiek teko pastebėti tai Vilniuje šviesoforai sereaguliuoti pagal bala žino ką. Bent jau prieš metus buvo taip: Laisvės pr. važiuojant nuo Karoliniškių norint visur pataikyti į žalią reikia laikyti ~75km/h. Kareivių g. nuo Antakalnio ~80km/h. Visi bandymai važiuoti 45,50,60 baigdavosi nesėkmingai. Nežinau, gal dabar kas pasikeitė.
scorpio1991 2015-04-16 11:15
Siaip kad toks dalykas gan daznas. pvz ir pas mane, navigacija tiek ant tel tiek normali rodo bent 2-4km/h maziau nei pats spidometras. Taip, tai gali itakoti ir padangos neorginalios, gal ir detaliu kurios matuoja greiti susidevejimas, bet toks reiskinys yra ir tikrai neretas, kaip sakai kad neteko matyt. Siaip ir gerai yra, jei bendrai gaunasi, jog vaziuoji 80 ant spidometro o is tikruju atmetus visas paklaidas kokiu 75, tai tik apsaugo, kad nevirsintum greicio
namaste 2015-04-16 11:25
Kiek teko girdėti, tai Vilniuj automobilių srautas yra matuojamas, pagal juos ir šviesoforai susireguliuoja. Tai jeigu visi važiuoja 70 km/h, o kažkas vienas pagal taisykles laikosi 60 km/h tai jis greičiausiai ir liks stovėti prie raudonos. Pats pastebėjau, kad važiuojant į darbą ar namo, jeigu turiu laiko ir neskubėdamas sau pirma juosta judu, tai pastoviai "ant raudonos" stoviu.