Rusija rengiasi „prevencinei Baltijos šalių okupacijai“?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2015-05-15 11:20
Pasakas ir toliau seka.
Absoliutas 2015-05-15 13:57
O mes rengiames prevenciskai ruskiams duoti i snuky. Todel su malonumu rengiame NATO pratybas ir statom naujas kereivines. Kaip gerai, kad mes esam NATO ir ES, tai dar turim sansu apsiginti nuo tos prasigerusios meskos.
MindaugasV85 2015-05-15 20:23
Aš maniau mes ir esame tiesioginiai Rusijos priešai, kad čia mus kas dien taip gąsdina Skersim jus, rusai, skersim po vieną... Užeikit ;D
Gediminas Jurgaitis 2015-05-15 20:55
tamstyte pamates ruski omonininka apsimyztum ir begtum verkdamas kaip mergaite.
Pezas 2015-05-16 00:49
Kad kažkas vyksta Lietuvoje tai faktas, vien Šiauliuose fiksuojamas rusų padidėjimas, kiek žinau žalių žmogeliukų apgyvendintų Šiauliuose skaičiuojama apie 1000. Visos karinės tarnybos ruošiasi rugsėjo mėnesiui.. Bus smagios pratybos..
Ghost_S 2015-05-16 08:01
Gali duoti nuoroda i saltini?
lucy 2015-05-16 16:48
Kliedinčiu durnių visur yra ir kadangi pas mus reikia pateisinti kariuomenės pertvarkas tai ir graibsto tokių durnių pasisakymus ir pateikia kaip įrodymus jog tuoj mus kažkas puls. Asmeniškai jei tikrai užpultų jau geriau tegul kariauja kur nors Lenkijoje negu čia viską subombina, nes dabar esame dar viena "Ukraina" t.y. pereinamasis kraštas ar kaip ten išsiverčia. Nes dabar visa ta armija geriausiu atveju užlaikytų Rusų armiją kažkiek laiko kol atvyks pagalba ir užvirs pragaras kokiam Vilniuje.
bahuriux 2015-05-16 18:50
Turiu rimtą klausimą Kadangi kremliui pavaldi žiniasklaida, tai skelbia garsiai, dėl pačio draugo putino nuomonės nebeturėtu jums kilti kažkokių abejonių, tipo putino nuomuonė nėra tokia. Nes jei nuomuonė būtu kitokia tai tie žurnalizdai būtų, geriausiu atveju už grotų. Tiesiog įjunkit logiką ir suprasit.
lucy 2015-05-17 00:20
Bachuriux veikėjau nežinau kokių grybų valgai, bet padauginai. Pirmiausia niekas nieko neprivalo. Antriausia tavo klausimas ne tik nėra rimtas bet yra tiesiog idiotiškas ir absurdiškas + įvertink kad net jei kažkas čia ir atstovauja tiesiogiai Rusijos interesus jis nebus visiškas debilas ir taip nepasisakys "all hail putler" vnz pasirodai jog esi truputį kvailas. + Manau jog propagandos mašina taikosi labiau į populiariausius portalus kaip delfi ir tt ten n kartų didesnis skaitomumas. Nors kita vertus youtube tokio "bulvių" lygio komentarų yra arba ten labai durni žmonės arba vadinamoji propagandos mašina blogai veikia arba taikomasi į visiškas bulves. Nors šiaip TubeYoube tokių "bulvinių" komentarų yra iš abiejų pusių. Dėl prevencinės okupacijos reikia pirmiausia suprast ką ta prevencinė okupacija reikštų, o tai yra visiška pieva ir šūvis sau į koją mažiausiai, nebent kažkam ryškiai nusibodo gyvent ir nori WW3 + yra daugiau tokių durnų pasisakymų, kurie čia taip gražiai sušviečia ir cituojami kaip rusų valdžios pasisakymai. +Kodėl USA ir EU turėtų leisti okupuoti savo satelitines valstybes ir NATO nares ir tada ramiai sau derėtis? Dėl tokių durnų pasisakymų nzn matyt kažkaip praeina cenzūrą, galbūt kol nesakai nieko prieš Rusijos valdžią gali ir nusišnekėti jei nori + opozicijos pasisakymai kažkaip irgi iš .ru išeina, kuriuos LT žiniasklaida taip mėgsta cituoti, nors ten būna viskas prieš valdžią ir jų politiką arba tas geležinis interneto kupolas yra smarkiai bugovas arba nėra viskas taip suvaržyta kaip įsivaizduoji. PS net nežinau kodėl varginausi perskaityt tavo žin ir tau atrašyt, nes mane tiesiog erzina toks tavo idiotiškas kreipimasis "veikėjau". Ne bereikalo ant ignoro sėdi. PSSS eilinį kartą postas gavosi smarkiai per ilgas ir per daug išsiplėčiau sorry jei kas turėjot kantrybės perskaityt viską ir kartu sveikinu turint geležinę kantrybę, smailas : PSS deja aš balsavau už Grybauskaitę nors tikriausiai jokio skirtumo nebūtų buvę, kas nors kitas būtų išsakęs jos idiotiškus pasisakymus ir priėmęs tuos pačius sprendimus, kurie lietuviams nėra naudingi.
bahuriux 2015-05-17 18:38
. Iš kur tu žinai ką aš noriu tuo pasakyti, gal aš noriu išprovokuoti, sukompromituoti, padaryti socialinį tyrimą, gal aš turiu dar gilesnių minčių. Ne ištikro noriu demaskuoti kermlinius trolius aiškiai, taip pat atskirti tuos iš jų kurie dirba rusijos labui už rublius ir iš idėjos. PS. Matyt mano kantrybe kietesne už plieną, kad perskaičiau tavo paistalus iki galo ir neatsakiau tokiais pačiais epitetais apie tave. PPS. Sudalyvavai mano tyrime vistiek
vytautas50 2015-05-17 20:03
Marius.brn 2015-05-17 20:29
Jei esate mažuma, kuri nepatenkinta, legitimačios valdžios sprendimais įstoti į NATO, tai yra jūsų asmeninės problemos, nes tokie lietuvos piliečiai kaip aš ir didelė dauguma (kaip rodo ne iš subinės ištraukti faktai), džiaugiasi naryste NATO ir net pritaria nuolatiniam NATO karių apsistojimui Lietuvoje. O dėl manęs rusai galvoja ką tik nori, jei tik nejuda vakarų kryptimi ir daro pas savęs ką nori.
Marius.brn 2015-05-17 20:35
O taip, men behind the curtain, jie valdo viską.
vytautas50 2015-05-17 21:35
Eidumukas 2015-05-17 21:54
Vytautai, juridiškai mes buvo okupuoti ir po to aneksuoti. Molotovo-Ribentropo paktas čia jau nieko nebūtų keitęs juridiškai. Užtenka vien fakto, kad "rinkimai" tebuvo farsas. "Ir bendrai priklausydamas bet kokiai sąjungai gyveni pagal tos sąjungos taisykles, o ne taip kaip nori" - Vytautas. O tai ar ne tokia sąjungų, šeimų ir kitų socialinių, politinių darinių esmė, kad derindami skirtingus interesus (vadinasi, vienus savo norus paaukodami, kad pasiektume kitus) visi puoselėtų bendrą gerį? Jau šimtąjį kartą tai bus paakyta, tačiau mes visiškai laisvi pasimkome šią sąjungą, visiškai laisvai galime iš jos išstoti. Net ir Kinija, Rusija ir Amerika veikiamos kitų aplinkybių. Pvz., jei galėtų laisvai veikti, tai Kinija seniai būtų prisijungusi Taivaną ir t.t.
Marius.brn 2015-05-17 22:05
Gražus rašinėlis, bet argumento su šaltiniais, nė vieno. Tai kuo remiesi, kad mes esame okupuoti, jei dauguma tautos palaiko, šią tavo "okupaciją"? Dar sykį paskaityk 2014 metų statistiką. Tai va, egzistavo Rib-mol paktas, kuris įrodo mūsų okupaciją. Taip pat partizaninis karas, kuris pirmąjį dešimtmetį parodė stiprų pasipriešinimą sovietams, kuriam numalšinti reikėjo daugiau nei 100 000 rusų karių. Ir negana to po 55 metų Lietuva pirmoji pasišalina pirmoji iš sąjungos tik susilpnėjus centrinei valdžiai. Niekas, išskyrus Švediją (kad ir kaip kurioziškai šiandien skambėtų), mūsų aneksacijos Vakaruose niekados nepripažino. Bent kažkas panašaus su NATO nutiko? Kažkoks pasaulio jėgų pasidalinimas įvyko kurio mes nežinome? Partizaninis karas vyko/sta dešimtmetį prieš šitą nedėkingą okupaciją? Žmonės buriasi į dar vieną Baltijos kelią prieš NATO? Kas oficialiai nepripažįsta mūsų okupacijos šiandien?
vytautas50 2015-05-17 23:15
Marius.brn 2015-05-18 00:09
Ir kuo tai susiję su mūsų gvildenama tema "NATO - okupantai"? Aš neišgirdavau nė menkiausio fakto ar analogiško palyginimo su sovietine okupacija, kaip mus okupavo baisieji NATO. Gal būt rusai todėl ir nepuola šiandien, kad turime bent kažkokį užnugarį ir tik laikas parodys kiek stiprų. O šiandien, galime miegoti ramiai, nes amerikiečiai į tavo duris nesibels, net ir už tokius tavo komentarus. Dabar nebėra kaip šiame anekdote: Jim'as ir Valodia ginčijasi kas geresni iš supergalių: Aš galiu prie baltųjų rūmų šaukti, kad mūsų prezidentas, Ronald'as Reagan'as yra netikėlis ir manęs už tai nesuims! - Sako Jim'as Mane dar ir paaukštins, jei aš prie kremliaus šauksiu, kad Ronald'as Reagan'as yra netikėlis! - Atkerta Valodia
Marius.brn 2015-05-18 00:17
Man labiausiai užkliuvo faktas iš egzpertai.eu, kad mūsų valdžia yra mazochistinė. Arba valdžia staiga nebėra dalis valstybės ))
Ernestass 2015-05-18 00:32
Žinoma, mes patys šokame pagal vakarų dūdėlę ir dėl to nereikia JAV nuversti ir mūsų valdžios spalvotomis revoliucijomis ar kitokiais metodais. Tik nežinia kada tie karai mus paliks, patys pasirinkome būti karo fronto įkaitais vietoje neutralumo išlaikymo. Reikia tik tikėtis, kad karas bus vienpusiškas vien tam, kad fronto linija nuo mūsų atitoltu ir nebūtų bombarduojami Lietuvos miestai. Prevencinis karas visados svarstomas abiejų pusių. Kaip sąjungininkai norėjo užpulti Norvegiją per WW2 taip ir Vokiečiai buvo priversti užsitikrinti sau saugumą, okupuodami niekuo dėtas valstybes. Pasauliniame kare niekas nežiūri į mažų valstybių neutralumą ir mes būsime sutrypti Rusams žygiuojant gilyn į vakarus. Jokios prevencinės okupacijos nebus ir būti negali. Antraip Nato subyrėtų jeigu neprasidėtų viso Nato bloko karas prieš Rusiją.