Sukrečiantis filmas apie tai, kiek maisto išmeta lietuviai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

VytautasLTU 2015-05-21 21:52
Žiūrėjau pusę laidos. Geda autoriams. Iškėlė problemą, kuri pas mus mažai egzistuoja. Lietuviai ir taip taupūs žmonės, mažai gero maisto išmeta. Čia toks įspūdis, kad bando kažką pūsti, bet matosi, kad nesipučia.
Shinigami 2015-05-22 06:20
Laikas nuo laiko šia tema pastoviai bandoma burbulus pusti, bet nelabai jie pučiasi. Parduotuvės prarasdamos savo prekių patiria didelius nuostolius, todėl jos tikrai bando tuos nuostolius sumažinti kaip tik gali. Nes parduota prekė geriau nei išmesta. Žmonės iš namų taip pat nemėto gerų maisto produktų. Todėl viskas kas yra išmetama jau nebetinka vartojimui. Vienintelis būdas sumažinti maisto išmetimą yra sukurti tobulesnes maisto laikymo technologijas.
immortallt 2015-05-22 09:09
Taupūs? Pas mus išmetama daugiau, nei didžiojoje dalyje Europos. Štai tau ir taupūs.
andrius.andrius1 2015-08-10 17:38
Po sito filmo ismesiu dar daugiau,,,kiek jus galit lysti i kitu kisenes: 1-kur leidziu savo pinigus mano reikalas 2-noriu ismetu noriu suvalgau noriu uzkasu 3-jai nesugebi uzdirbt ant maisto neisseri vaiku neprisidarykit tiek kad neismaitinat,,, jai as uzdirbu tai nereiskia kad pertekliu isleisiu parazitam kurie laukia kad numes kasneli nes pagal kai kuriuos kas turi daugiau PRIVALO duoti kitiems,,, va pavizdys afrika gauna labdaros a vistiek verziasi i europa ,,, gamta ziauri bet teisinga,,,neturi is ko nesugebi prasimaitint numirk
pijus.malaškevičius 2015-11-25 13:21
Pamatytumet kiek maisto IKEA ismeta...