Novakas Džokovičius neteko žado išvydęs įspūdingus teniso triukus (Video)  (1)

Tenisas – ne tik sportas. Ir ne tik bandymai daugiau kartų nei varžovas permušti kamuoliuką per tinklą. Tą puikiai įrodo serbas Stefanas Bojičius, kartais dar vadinamas teniso magu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stefanas Bojičius – teniso triukų meistras. Kamuoliuko mušinėjimas raketės kampu turbūt vienas iš paprasčiausių triukų, kuriuos sugeba serbas. Į savo pasirodymus jis įtraukia ir kojas, ir galvą, ir kaklą, ir pečius.

Pasigrožėti S.Bojičiaus atliekamais triukais buvo pakviestas teniso žvaigždynas – geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius, antroji pasaulio raketė Marija Šarapova, Andy Murray, Tomašas Berdychas, Sloane Stephens, Fernando Verdasco, Richardas Gasquetas, Bernardas Tomičius ir Marinas Čiličius.

Tenisininkai ne tik galėjo stebėti serbo triukus, bet ir bandė juos atkartoti. Kai kuriuos iš jų profesionalūs tenisininkai sugebėjo atlikti.

Tačiau tikrą desertą teniso triukų meistras paliko geriausiam pasaulio tenisininkui Novakui Džokovičiui. S.Bojičius atliko tokį nepakartojamą triuką, kad jį pamatęs N.Džokovičius neteko žado. Jam beliko išmesti iš rankos raketę ir pasveikinti savo tautietį.

Kaip visa tai atrodė, galite pamatyte vaizdo įraše. Galbūt išbandytus triukus kai kurie tenisininkai bandys panaudoti ir ką tik prasidėjusiame „French Open“ turnyre.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(20)
(15)
(5)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: