Į paniką puolusi šeima bandė iš kapo išvaduoti palaidotą gyvą paauglę  (16)

Tragiškas incidentas įvyko Hondūre, La Entrada mieste. 16 m. amžiaus nėščia paauglė Neysi Perez buvo paskelbta mirusia po to, kai be sąmonės susmuko savo namuose. Ištekėjusi paauglė buvo palaidota su savo vestuvine suknele.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

N. Perez vyras išgirdo iš kapo pagalbos besišaukiančią žmoną. Palaidotos paauglės giminaičiai išdaužė cementinę kriptą, tačiau rasta paauglė buvo aptikta be gyvybės ženklų, medikams nepavyko atgaivinti antrą kartą mirusios paauglės.

N. Perez kūną iš kapo ištraukę giminaičiai pastebėjo, jog merginos pirštai buvo nubrozdinti, bandant išdaužti karste buvusį stiklinį langelį. Medikams nepavykus atgaivinti iš kapo ištrauktos merginos, jos kūnas vėliau buvo sugrąžintas į tą patį kapą. Kai mergina buvo palaidota pirmą kartą, ji buvo nėščia tris mėnesius.

Mergina sąmonę prarado, kai ėjo naktį į lauke esantį tualetą. Manoma, kad N. Perez sąmonę prarado panikos priepuolio metu, kai lauke išgirdo šūvį.

Panikos priepuolio metu sąmonės netekusios merginos burnoje pasirodžius putoms, jos religingi tėvai pakvietė piktųjų dvasių išvarymu (egzorcizmu) užsiimantį kunigą, nes tikėjo, kad jų dukra yra apsėsta.

Merginos giminaičių teigimu, egzorcistas bandė iš merginos išvaryti piktąją dvasią, tačiau piktosios dvasios išvarymo metu mergina prarado bet kokius gyvybės ženklus, o ją ligoninėje apžiūrėję medikai paskelbė N. Perez mirusia.

Kitą dieną po N. Perez laidotuvių, jos kapą lankęs sutuoktinis Rudy Gonzales‘as išgirdo iš kapo sklindantį beldimą ir prislopintą riksmą. Vyras nedelsiant pakėlė aliarmą ir palaidotos merginos giminaičiai kūju išdaužė cementinį kapą ir ištraukė merginos karstą.

Kapinių darbuotojo Jesus‘o Villanueva‘os teigimu, jis riksmus, sklindančius iš merginos kapo, išgirdo anksčiau nei jos vyras, tačiau įtikino save, kad riksmai sklido ne iš kapo, o iš greta kapinių esančios vietos. Vėliau į kapinių darbuotoją kreipėsi N. Perez vyras, kuris buvo puolęs į isteriją ir šaukdamas savo žmonos vardą bandė įsilaužti į kapą.

Iš kapo ištraukta, tačiau vis dar karste esanti, mergina buvo nedelsiant nugabenta į artimiausią ligoninę, tačiau nepaisant visų medikų pastangų ją atgaivinti, merginai buvo diagnozuota klinikinė mirtis.

Gydytojų nuomone, panikos priepuolio metu merginai galėjo laikinai sustoti širdis arba ji galėjo patirti katapleksiją – būseną, kai dėl stiprių emocijų prarandamas raumenų tonusas, žmogus šioje būsenoje nebepastovi ant kojų, tačiau išlieka sąmoningas. Mergina dėl deguonies stygiaus galėjo būti palaikyta mirusia ir atsigauti tik jau būdama karste.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Anglija.today
Anglija.today
(34)
(3)
(31)

Komentarai (16)