Darbdavius džiugina nauja darbo forma – būdravimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2015-09-10 13:22
Tai ir sargams darbo laiką reikėtų skaičiuoti tik nuo tos akimirkos, kai į objektą ima laužtis vagis. O būdravimas iki to momento juk ne darbas. Hehe.
Gediminas Jurgaitis 2015-09-10 13:25
cia kalba apie budravima namuose.
lindemann 2015-09-10 14:04
Tai čia praktiškai visiems gali būti pritaikyta- padavėja, kol nera klientų stovi- reiškia būdrauja. Kai reikės ką aptarnauti, tada pradeda kapsėti jos uždarbis. Kasininkė prekybos centre- nėra pirkėjų- belieka tik būdrauti. Vilkiko vairuotojas- kol važiuoja tiesiai- tereikia būdrauti, nemokama. Mokama už vairo sukinejimą. Taigi, būdraukit mieli tautiečiai
Creatium 2015-09-10 14:08
Nenent pardavėja sėdi namuose ir daro ką nori - tuomet taip. Kitokiu atveju darbas yra ir saugoti kasos pinigus ir sėdėti darbo kėdėje, net jeigu nieko ir nedarai. Šitas principas yra kažkas panašaus, kaip autorinės sutartys. T.y. gauni užmokestį tik už faktinį darbą, kuris priklauso nuo labai daug aplinkybių ir nėra pastovus. Tokia darbo forma nėra pritaikoma daugeliui darbų, kaip čia bandot prikišti. Dar vienas pavyzdys: fūros vairuotojas gauna atlygį tik už tą darbą, kurį dirba - t.y. vairuoja. Jeigu nėra ką vežti, jis pinigų negauna. Ir dar vienas svarbus aspektas: nežinau kaip numatoma DK, bet pasaulyje yra tokia praktika, jog tokį darbą dirbantis darbuotojas gali atsisakyti vykdyti jam paskirtą užduotį ir už tai negaus jokių nuobaudų.
kestutisz 2015-09-10 19:28
Paprastai tokie visokie pafreelancinimai apmokami kiek geriau nei čia žadami "10%", o įprastam darbe na net nežinau. Darbinantis ok, gali pasiderėt, bet jei žmogus kažkur jau link pensijos ir dirba seniaia seniai jam jau sunku bus susiderėti kaip ten madingai sakoma dėl "sąžiningos kompensacijos".