Užfiksuota labai neįprasta operacija – pavojingo daikto šalinimas iš skrandžio (Video)  (0)

Kinijos Jiangsu provincijoje į gydymo įstaigą pateko vyras dėl protu nesuvokiamos priežasties. Kinijos medikams tai toli gražu ne pirmas kartas, kai tenka iš skrandžio traukti keistus žmonių prarytus daiktus, tačiau šį kartą gydytojas tokią operaciją nufilmavo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spėjama, kad 8 centimetrų dydžio žiebtuvėlį vyras prarijo veikiamas narkotinių medžiagų. Pats vyras to paaiškinti negalėjo.

Filmuotoje medžiagoje matosi, kaip geltonas žiebtuvėlis tempiamas iš vyro skrandžio į pincetą panašiu manipuliatoriumi. Gydytojai prie pinceto buvo pritvirtinę endoskopinę kamerą tam, kad galėtų matyti, kur juda žiebtuvėlis. Kartais jis šiek tiek užstrigdavo.

Galiausiai, kai svetimkūnis pašalinamas iš vyro skrandžio, pasigirsta laimingas atodūsis. Tiesa, neaišku, ar žiebtuvėlis nespėjo pažeisti vyro skrandžio ar stemplės.

Prieš porą mėnesių į gydymo įstaigą pateko moteris prarijusi 12 centimetrų šaukštelį. Universiteto studentę netyčia pastūmė kolegos, kai ji valgė. Laimei mergina buvo skubiai išgabenta į ligoninę, kur per 10 minučių šaukštelis buvo pašalintas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai (0)