Vokietija klimpsta į didelę bėdą: pabėgėlių stovyklose nuolatinis smurtas ir jau formuojasi „kietos“ nusikaltėliškos struktūros

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Charger 2015-10-03 01:18
^^ "Kai žmogus gyvena komforto zonoje jis nebetobulėja" .... Vat kaip ... babajai, oi atsiprasau "pabegeliai" gyveno ne komforto zonoje kelis simtus metu ir nexuja nepatobulejo ... Kaip cia taip Vatsonai ?
incognit0 2015-10-03 16:30
Taip bent staigmena religiniai eksteremistai nesielgia kai issilavine sveiko proto zmones? Negali buti!! vaje vaje niekaip nesitikejau, ahhaha kokie gi naivo ir kvailo proto sedi zmones prie valdzios. Kaip ir sakiau pries prasidedant siai nelegaliu religiniu ekstremistu emigrantu bangai, vokietija tures rimtu problemu netoli jou liko ir teroristiniai aktai greitu metu prasides realios aukos is vokieciu puses nuo sprogdinimu , plesimu , susiburimo i viena tabora ir uzimti miesta isgujant normalius legalius tikruosius savininkus is ju valdu, bet nebijokit i lietuva taip pat atsius kelesdesimt tukstanciu , ko dar tiketis kai prie valdzios debilu gauja kuriems rupi pasipuikuot pries zmones koks geras esi kad pasikelt reitingus nuo kvailiu balsavimo,.
TAURAS 2015-10-03 16:47
Man labai idomu ka su tais pabegeliais darys kai ziema ateis.. Ir dar idomiau kaip patys imigrantai elgsis..
kiesza 2015-10-03 21:19
Kalbi tuštybes kaip ir mūsų valdžia. Faktas, kad Europą siaubia islamistai, o kalbi lyg problemo nebūtų. Bėgsi nuo problemos, pabėgsi nuo sprendimo.
UTF16 2015-10-04 02:37
Prabilo tas, kuris, kaip ir jo valdžia, manęs net nelaiko žmogumi. Skirtumas tarp tavo valdžios ir tavęs yra tas, kad su valdžia aš palyginti neblogai sutariu – ji bent kol kas stengiasi man nenurodinėti, su kuo man miegoti, ir, žinoma, negrasina kalėjimu. Siūlau pradėti ieškoti problemų ne tarp islamistų, o savo galvoje – ją tikrai kažkas nusiaubė.
Atk 2015-10-04 06:03
Neduok zmogui geru salygu ir jis elgiasi prasciau uz gyvuna. Vertybr tokio zmogaus labai maza. Bet toki zmogu augina visuomene su savo neteisingu poziuriu. Geras zmogus geras bet kokoim aplinkybem, nors jam nemalonu ir nepatogu. Bet dabartine visuomene nevertina siu savybiu, o tik darba, o tai jau vaisiai sios visuomenes. ir bando su jais kovoti lyginti konfliktus, kai patys neteisingai ugdo zmogu, ugdo savanaudi egiista, kuris konkuruoti turi ir but geriausias, o poto nori is jo geru poelgiu. Nebus ju, tai neisvengiamai ir turi prie sito atvesti, tik nustok maitinti kaip liuta ir jis prades pulti kaio zveris. Gyvunas irgi sotus nepuola, kai jam jauku ir jis paedes. Tai kuo zmogus skiriasi nuo gyvuno?