Liuksemburgo ministras prakalbo apie Europos Sąjungos griūtį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Вера Николаевна 2015-11-12 10:39
Tikroji griūtis prasidės tada, kai pabėgėliu apsimetęs ISIS teroristas susisprogdins patenkintų gyvenimu eurupiečių apsuptyje.
Audrius 2015-11-12 11:00
Niekada nesupratau kas ta ES, kokios jos vertybes ir principai. Koki rinkeju mandata, pvz turi ES galva Jean-Claude Juncker (isvis idomu kiek zmoniu zino ji ir jo pareigas). Jis manes neatstovauja, lygiai taip pat, kaip manes neatstovauja kazkoks EU council prezidentas Donald Tusk ir visa ES komisija.. Niekieno neisrinktas birokratinis aparatas visiems aiskina kas ir kaip turi gyvent. Wtf? O kur pilieciu nuomone? Jei pilieciai yra pries masini arabu vyru antpludi-daugiau jokiu diskusiju apie politini korektiskuma negali buti. Kas dar gali buti svarbiau nei ES pilieciu nuomone? Aukstesni moraliniai principai?! Vien tik ES kaiminysteje yra koks milijardas potencialiu "pabegeliu". Tai vadovaujantis aukstesniais moraliniais principais, dabar visus juos reik priimt? Kodel nieks nekalba apie tai, kad turtingiausios golfo salys neprieme nei vieno pabegelio. Taigi islamas yra taikos ir broliskumo religija, ne? Ta pati kultura, ta pati kalba, bet neima nei vieno. Vazineja paauksuotais ferrari, stumiai ant purvinu kiauliu vakarieciu/krikscioniu, bet "pabegeliu" neima.. Ir isvis, reiktu pradeti nuo to, kas leme tokia migracija? Ar kartais ne 2003 Irako karas, kur pazeidziant tarptautine teise ir vardant tu paciu moraliniu principu ir milijoniniu prtotestu fone buvo kovojama su "blogiu"...? LT, beje tada labai plojo rankutem ir vertesi per galva, kad tik itikt dedei semui..sitoj vietoj manau visai deretu pas Adamku apgyvendint koki 100 sirijos "pabegeliu". O siaip labai noreciau, kad sugriutu ES. Esama jos forma man nesuprantama ir visiskai nepriimtina. Kas del shengeno, tai keliavau kur norejau pries mums istojant i ES ir esu 100% tikras, kad ta daryciau ir LT nesant ES.
UTF16 2015-11-12 11:22
Prieš įstojant į ES žmonės keliaudavo labai paprastai. Važiuodavo turistinis autobusas į Angliją su 50 keleivių, grįždavo su 40. Pamenu, važiavau tais laikais į Paryžių su turizmo agentūra. Draugiškai šnekučiuodamasis su mus lydėjusia gide paminėjau, kad mano tėvai – nelegalūs migrantai į Ispaniją. Ji atkirto, kad į Angliją turistinių kelionių neplanuočiau, nes manęs greičiausiai būtų neįleidę vien dėl to fakto. Todėl esu 99,99 % tikras, kad išstojus iš ES labai padidėtų turizmo agentūrų pajamos.
kiesza 2015-11-12 11:43
Išstot kogero tiek pat šansų kaip ir iš SSRS, o jai ir pavyktų teismuose užtampytų mūsų valstybėlę ir turėtume grąžint dešimtis milijardų kuriuos ES pas mus investavusi. Norvegai, Islandai ir kaikurios nykštukės nėra ES, bet yra Šengeno zonoje, tad įmanoma ir be ES laisvai keliaut
UTF16 2015-11-12 11:55
Šių dienų mitologija, ir tiek. Ko nežino (arba žino, bet specialiai nutyli) daugelis, yra tai, kad Norvegija, Islandija, Lichtenšteinas yra Europos Sąjungos dalies – Europos ekonominės erdvės – narės (Šveicarija – ELPA narė), privalomai mokančios didžiules įmokas į ES biudžetą, dalyvaujančios bendroje ES rinkoje ir Šengeno zonoje, privalomai taikančios ~80 % ES teisės aktų ir praktiškai neturinčios galimybių nė cyptelti juos priimant. Taip pat ko nežino daugelis, tai kad Šengeno zona niekaip nesuteikia teisės laisvai keliauti, o tik panaikina vieną administracinę procedūrą.
lucy 2015-11-12 12:58
Atplaukia laivas atgal išsiunti. Būtų išgirdę vietiniai jog niekas nenori jų ir būtų pasibaigusios visos kelionės. Morališkai neteisinga? Tikrai taip. Bet Europa apsaugota nuo Trojos arklio. Dabar garantuoju, kad visokiu ISS yra prilindę ir pradės visokios nesąmonės darytis, gal neiškarto, bet bus panašiai kaip su čigonų taboru, kuriuo ir taip nesutvarko, tikriausiai dar blogiau nes išviso susišnekėti neis. Ir nenustebčiau jog EU "sąžiningai" paskirstys visokius debilus į Lietuvą, o Vokietija ir panašiai pasiliks bent kažką mokančius daryti.
slack 2015-11-12 13:18
Bulgarai, Rumunai neturi teisės keliauti nors jie ir priklauso ES, bet ES dėlto negriūna. Man kyla klausim, kas tos išorinės sienos ir kodėl Graikija nesaugo savo sienos. Juk per Lietuvą iš Baltarusijos taip nemigruoja į Europą. Nieko prieš jei ES griūtų.
azotas 2015-11-12 17:37
tai papasok kokiu veiksmu europos sajunga emes, kad sustabdytu pabegeliu skaiciu ?
sub 2015-11-13 10:17
Ko jūs čia visi apie pabėgėlius, apie ISIS savižudžius EU. Juk ne Eu bombarduoja Siriją ir palaiko Assadą. Dabar patys pagalvokit, kai buvo sunkūs laikai Lietuvoje, jūsų tėvai, seneliai ar proseneliai nebėgo į užsienį? Bėgo visi kas galėjo, ne tokiom masėm kaip dabartiniai pabėgėliai iš rytų, bet bėgo ir buvo tokie patys "niekas" kitiems, kaip dabar šiti pabėgėliai. O jūs, daugelis iš čia komentuojančių, ęsate pavyduoliai, varguoliai, ir toliau rūpinkitės tik savimi, nes visi aplinkiniai tokiems yra niekas. Eikit užsiimkite kažkuo, nes ašaroti čia kiekviena tema apie pabėgėlius, ar RU vs. Nato atrodo kvaila. Nepatinka gyvenimas EU, go east to matuška.
qzavs 2015-11-17 19:40
Susisprogdino