Ant „Islamo valstybės“ krito JAV bombos su ypatinga žinute iš Paryžiaus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Audrius 2015-11-16 11:50
Juokingai atrodo tokie vaikiski zaidimai. Tipo kelios bombos sunaikins ISIS...nesunaikins, kol bus masine parama is vietos gyventoju ir, svarbiausia, pinigu ir karines paramos - ISIS ir panasus issigimeliai veses. US, EU ir Rusijos politika viduriniuju rytu regione nesikeis tol, kol jis bus startegiskai svarbus, t.y. tol kol nafta bus svarbiausia pasaulio commodity. ISIS financine ir karine parama irgi nesibaigs tol kol golfo salys, ypac Saudu Arabija, bus tokios turtingos ir svarbios, t.y. tol kol vakarai ir rytai is ju pirks nafta ir dujas. Trumpai tariant, jei norit isreiksti savo solidaruma su Prancuzais, vietoj FB nuotrauku keitimo, geriau nustokit finansuoti ISIS, kekviena karta uzsipildami benzo. Tas pats, beje, liecia ir Rusija. Kekviena karta kai perkat nafta, tiesiogiai arba netiesiogiai finansuojat taip visu nekenciama Putina. Senai laikas visiems pasidaryti "naftos vegetarais".
lucy 2015-11-16 11:59
Truputį nusišknekėjai. Jau matau tave su dviračių važinejantį į darbą. PS. Kad būtum tikras naftos veganas (vegetaras jau nebelygis) tai turėtum nustoti pirkti duoną iš maximos ar tiesiog bet ką pirkti, nes realiai viskas yra surišta su nafta transportas ir tt. Tai nebent tą duonos kepalą atveš su dviračiu tau ir elektra reikalinga duonai iškepti bus pagaminta "žaliai" ir tie patys vėjo malūnai bus pagaminti ir pastatyti nenaudojant naftos ir grūdai bus nuimti dar 20tam amžiuje su arkliais tai galėsi save vadinti naftos veganu PSS žiūrėk kad neturėtum namie sintetinių rūbų ar plastmasės.
Audrius 2015-11-16 12:17
Sakai nusisneku, ane? Tai ka tu siulai? But macho ir rasinet ant bombu zinutes? Taip, asmeninis transportas, tai tik dalis naftos suvartojimo, bet tai labai didele ir svarbi dalis. Zinau, kad nafta yra visur, gerai, kad ir tu zinai. Kalbu apie tai, kad zmones nenori sujungti savo gyvenimo budo su tais paciais ISIS. Jei tikrai nori kazka keist, pradek nuo to, ka kontroliuoji, o ne s*da malk facebook'e. Tas problemos iskart neispres, bet tai butu konstruktyvus zingsniai tiesos link. Jei, kaip tamsta, nenori nieko keisti-viskas okay, musu teise rinktis, tik tada reikia neverkt, del pabegeliu, del ISIS, del Putinu ir kito sh..ok?
vytautas50 2015-11-16 12:21
Auksine Logika 2015-11-16 13:29
Pataisysiu - nustokit pirkt nafta, nes remiat tiek arabus tiek vakaru kapitalistus ir ju kara del naftos.
sub 2015-11-16 15:41
Vytautas50 kol nafta baigsis, suvešės elektros ekonomika, automobiliai važinės elektra, valdyt visi darysis elektra ir t.t. ISIL sąskaitas manau nelengva suvaldyti, kaip ir kokios Rusijos kremliaus sąskaitas. Ten daugelio dalyvių, žinomų ir nežinamų įtakos zonos, taigi sunk uišnarpliot, gal Anonymous savo pažadą tesės ir kažką nuveiks. Audriau svarbiausiai kosmetikos nenaudok, px tas benzas ir dyzelinas, negadink savo odos kosmetika, savo mamai ir bobai pasakyk kad nenaudotu, gal bus baisios, bent jau ISIS negaus kelių centų. Jei manai, kad dauguma suvartojamos naftos produktų = pelnas ISIS - tai labai klysti.
admin 2015-11-16 16:25
kaip cia visi gerai zino is kur pas juos pinigai suplaukia
DeKriss 2015-11-17 19:02