Išmintinga ir grėsmingai baugi „Islamo valstybės“ strategija: jei niekas nesikeis, „Paryžius pasirodys vaikų darželiu“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2015-11-24 00:20
kartais baisoka praeidineti Liverpool street stotimi piko metu... per daug mesos vienoj vietoj...
Auksine Logika 2015-11-24 00:27
Ironiskiausia, kad tie teroristai zudo niekuo detus zmones. O savo tusciose galvelese tiki, kad taip pakenkia vakaru elitui, kuriam kaiptik nusispjaut ant zmoniu ir tik i nauda tie zudymai.
lucy 2015-11-24 01:38
„JAV gauna resursus mainais į savo popierėlius, kur čia teisingumas?“, „norėdama primesti savo dolerius, JAV kelia karus visame pasaulyje“ – tokias tezes pateikia filmo autoriai. Na bent jau dėl šito tai 100% pritariu. Visas šūdas pas arabų užvirė būtent dėl JAV sukeltų karų. Šiaip ironiška bet pati ISIS turėtų dėkoti USA, jei ne USA ISIS niekaip nebūtų įsigalėjusi, spėju už**** vietiniams ten visokie "demokratijos" įvedinėjimai ir eina į extremistus. Dabar ir rusams ir prancūzams prisijungus pas arabų paliko vapšė kaip paraolimpinės žaidynės tik žaidžiama vietinių žmonių gerove ir gyvybėmis
vanduo4 2015-11-24 03:04
Na ir kas gi įmins to radikaliojo islamomyslę. Įtariu reiks pagaliau perskaityti Koraną lietuvių kalba. Kas nežinote yra lietuviška versija - kainavo 100 litų.
mirtis 2015-11-24 03:43
Reiktu sunerimti ne del to, kad JAV spausdina pinigus(ES taip pat brangieji), o del to jog zmones tai zinodami nieko nedaro, cia apzoriska zmogaus prigimtis nugali. Dabar JAV ir ES gali net nesislepdamos imtis savo nesvariu darbeliu, visas informacinis karas kaip ir nebetampa po valiai prasmes del zmogaus gobsumo...
lucy 2015-11-24 10:57
Perskaityk mūsų šventą knygą a.k.a Biblija ir paaiškink, kodėl tada Europiečiai buvo lygiai tokie patys kaip muslimai, buvo visokie kryžiaus žygiai, viduramžių gūdi Europa kur bažnyčia viską valdo, raganų deginimas ir tt. Neprimena kažko... gal? Tikrai manai jog čia koranas kaltas? Leisk paaiškinsiu, atsakymas yra "švietimas", o tiksliau jo nebuvimas. Durnius valdyti lengva.
vanduo4 2015-11-24 19:05
?
lucy 2015-11-25 01:34
* Nieko nepriversi integruotis. Pas arabų dabar neveiks jokia demokratija, per skysta valdymo forma todėl joks ten demokratinis taikiųjų rėžimas ir neišlaiko, jiems tiesiogiai reikia geležinės rankos ir geležinių įstatimų. Aišku vakarai tai žino bet matyt jiems naudinga ten palaikyti betvarkę todėl ir nuvertė diktatorius. Demokratija + įvairiausia tolerastija ir tokie lengvi valdymo rėžimai ateina su laiku esant ilgalaikiai taikai, kaip matai juo toliau nėra karo juo tolerastiškesni daromės. Kaip pvz Europoje. Kad pas arabų ateitų demokratija pirmiausia turi būti diktatoriai, nebūti karų, diktatoriams numirus būtų po truputį pereinama į "švelnesnės" rankos rėžimą ir po to gal ir demokratija, bet čia mažiausiai 2 - 3 kartų reikia tam. * Kiek žinau yra senasis ir naujasis testamentai ir senasis yra žiaurus, kažkaip perašė ar pakeitė, dabar krikščionybė viena iš taikiausių religijų, norės perašys ir koraną. Esmėje čia patiems žmonėms turi įgristi tikėti visokiais vėjais, bet matomai jie vis dar viduramžiuose ir net nekvepia kitkuom. * Aš dažnai būnu kitoje barikados pusėje, kai matau jog man bandoma kabinėti makaronus ant ausų ar atrodo kažkas keista ir nelimpa. Nelaikau šventa karve nei rusus nei usa, bet mane erzina jog kitiems usa yra šventa karvė kai tuo tarpu jie elgiasi lygiai taip pat kaip ir rusai ir taiko dvigubus standartus. Pagal mane protingi mūsų valdžios žmonės norėdami nevisai protingiems piliečiams pateiktį išeitį kai pateikiama nemalonūs, neprimtini faktai šaukti "unbeliever" arba "vatnikas" arba kaip tu vadini "rubliniais". Gal yra kažkiek ir tikrų "vatnikų" kuriems mokami pinigai, tik manau paprasčiau būtų tokiems kokiame delfyje, n kartų didesnė auditorija ir komentarai buki kaip ir komentatoriai. Islamistai nieko negauna, manau jiems tiesiog labai užkniso pastovūs karai ir įsiveržimai į jų šalį. Tik tokiam chaose gali gimti toks š kaip ISIS viskas iš įdėjos tai ir daro dabar savo kalifatą.