Sirijoje yra grupuotė, kuri kelia daugiau nerimo, nei „Islamo valstybė“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

chazmas 2016-01-29 12:49
Aha. Galų gale susiprotėjo. ANNA News televizija jau prieš du metus apie tai pradėjo kalbėti. Tačiau ANNA News yra Abchazijos ir prorusiška, žinoma visi demokratiški vakarai tuoj pat ėmė ignoruoti tuos pareiškimus. Taigi tat.
six 2016-01-29 15:35
tik "demokratinio" pasaulio "laisvoji" žiniasklaida taip nesakė
kiesza 2016-01-29 20:25
O kiokios problemos užblokuoti tų teroristinių grupių sąskaitas ? Juk Rusų sąskaitos labai greitai ir sėkmingai buvo įšaldytos sąnkcijų laikotarpiu, kodėl negalima to paties padaryti ir visiems kas kelia šurmulį ? Be finansų, negali gyvuoti jokia grupuotė, net medžiotojų būrelis.
rwc 2016-08-01 00:03
Jei jūsų atmintis trumpa, tai bent nesigirkit. Apie al Nusros frontą kaip al Qaedos padalinį kalbama jau keletą metų, tik dabar jie atsiskyrė. Net ir T.lt apie juos rašė kokius 10 kartų, ir esminių islamo terminų žodynėlyje aprašyta. Dėl sąskaitų užblokavimo, tai jūs išvis juokingi. Ištisi regionai neturi jokio kito vamzdžio ir yra visiškai priklausomi nuo al Nusros, labiau nei mes nuo Gazpromo. Palikti miestus be elektros, vandens, ligoninių, transporto? Kai vaikai iš bado miršta, o vienintelės realios pajamos yra iš šeimos moterų prostitucijos ir kalašnikovų kontrabandos, tai joks imamas neatkalbės. Ir galima pagalvoti, kad už ginkluotę ten kas nors atsiskaitinėja pavedimu iš sąskaitų wall streete.