Vilnietis pasipiktinęs alkotesteriu: visiškai blaivus „įpūtė“ daugiau nei promilę?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2016-02-08 10:44
Gali būti ir taip. Bet tokiu atveju reikia prašyti pareigūnų duoti dar kartą papūsti po minutės pavyzdžiui. Yra anekdotas ta tema. Situacija identiška kaip straipsnyje, blaivas vairuotojas įpučia sunkų girtumą. Vairuotojas nesutinka ir sako jūsų alkotesteris sugędęs, tada pareigūnas paima ir papučia pats, va žiųrek rodo lengvą girtumą, alkotesteris veikia viskas tvarkoj.
Nefizikas 2016-02-08 18:47
Jokie čia fokusai - tiesiog korumpuoti farai tikėjosi užsidirbti. Pats esu patyręs tokį "nuotykį", taigi galiu patvirtinti, kad jei esi užsimiegojęs(ar tiesiog apsiblausęs)ir jiems pasirodys, kad tu "imamas" -tau šakės. Nenustebkit jei tamstai teisme pasakys, kad alkotesteris neklydo ir jo parodymai priimami už faktą, gi medikų išvados neturi reikšmės(ypač po Kauno įvykių) Taip ir knieti tokius farų "fokusus" pademonstruot per teliką.
Nefizikas 2016-02-08 18:53
P.S. Įpūtei - klok pinigus. Niekam čia nesvarbu gėrei ar ne.
Kyborg 2016-02-08 21:22
Užsimiegojusio ar apsiblaususio reakcija prastesnė nei lengvai išgėrusio. Labai gerai, kad tokius "ima". Tokios būklės negali vairuot.
Julius_ 2016-02-09 09:07
Nieko stebuklingo, ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kai alkotesteris rodo daug promilių neišgėrusiems. Tik ne kiekvieną kartą tai pasiekia žiniasklaidą. Alkotesteris yra testeris, o ne matuoklis, nes jis nematuoja, o tik testuoja.