„Anonymous“ paskelbė totalinį karą Donaldui Trumpui (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

langas 2016-03-16 09:19
Man tai juokingi jų eiliniai pareiškimai. Koks skirtumas jei jie valandai ar, kad ir dienai nulauš kokį saitą? ką tas pakeis trumpo gyvenime. jis tik dar daugiau gaus balsų kaip "kovotoją prieš hakerius" Vat jei jie kokio kompromato iškapstytų ir paviešintų tai būtų tikrai laimėjimas. O saitų kasdieniniai nulaužinėjimai niekam neįdomūs darosi.
PupuDede 2016-03-16 10:23
Man tik įdomu ko taip visi prieš jį ypač tas jaučiasi žiniasklaidoje. Nors rinkimus jis laimi. Ar čia nėra panašiai kaip ir i Kauno merus buvo rinkimai, visi šaukė kas čia bus. Manau visai neblogai tvarkosi.
immortallt 2016-03-16 10:33
Nu kaip, masės irgi dievino hitlerį. Masėms Rusijoje ir putinas patiko. O Trump'as varo labai daug ir labai agresyvaus populizmo, kuris baigtųsi blogai pačiai JAV. Aišku, slunkių masės to nesugeba suprasti, bent kiek smegenų turintys ir patys kuriantys savo gerovę puikiai supranta, kuo baigsis.
PupuDede 2016-03-16 10:40
Na tikrai yra tiesos juk prieš antra pasaulini daugumos saliu prezidentai buvo tie kurie vare agresyvia politika. Bet ar nera cia baimes, kad ateis zmogus kurio tu neturesi kaip paspausti. Man atrodo kad Clinton kaip marionete. Na tame "populizme" yra dalis tiesos!
Audrius 2016-03-16 10:57
Eilini karta visi fokusuojasi i bereiksmes asmenybes..Trumpas (ir kiti kandidatai/lyderiai), daugiau ar maziau, tera tik visuomenes nuomones barometrai. Trump'as ir kiti panasus i ji, jau nepirma karta balotiruojasi, bet sikart jis labai rezonuoja su rinkejais. Tas pats, beje ir su Bernie Sanders. Klausimas kodel DABAR? Kodel visuomene visiskai atmenta nusistovejusi politini elita ir renkasi radikalus? Atsakymas paprastas-kaip ir 30s didele dalis visuomenes jauciasi palikta uz borto tiek ekonomiskai tiek politiskai. Groteskiska turto neligybe bei korumpuotas ir visiskai ignoruojantis paprastus rinkejus politinis elitas, ir vel sukure salygas fashizmui. Beje, tas pats darosi ir EU. Zmones uzkniso, kai burbule gyvenatis elitas metai is metu visiems aiskina, kaip reikia gyvent, visiskai ignoruodamas pilieciu nuomone (pvz pabegeliu problema). Lygiai taip pat visus uzkniso "trickle down economics" ir turtine nelygybe. Sitos itampos visuomeneje niekur nedingsta, anksciau ar veliau jos parodo savo veida. Kuo ilgiau delsiama, tuo tas veidas bjauresnis.
PupuDede 2016-03-16 11:02
Manau labai tiksliai Andriau pasakei. As nepalaikau nei tu nei tu, as palaikau nusiginklavimo politika. Ir kategoriskai esu pries posaki nori taikos ruoskis karui.
immortallt 2016-03-16 11:27
Kalba eina ne apie paspausti. Kalba eina apie sveiką logiką, šalies politikos kryptį. Dauguma jo pasisakymų man kelia tiesiogines asociacijas su naciais ir komunistais bei jų keltas idėjas. Turėjimą pagrįstos nuomonės yra gerai, klausimas, tavo nuomonė yra, kad reikia visus išžudyti, ar kad reikia sukurti aplinką, kurioje neliks noro vienas kitą žudyti. Norėčiau aš tokio pasaulio, kad nusiginklavimas atneštų taiką. Bet ypač Rusija puikiai parodė Europai, kad nieko nebus, kai turi tokius kaimynus kaip Rusija. Pvz., Š.Amerikoje nėra jokių baimių dėl to, kad kaimynai atliks karinius veiksmus. P.Amerikoje šiek tiek gal neramumų yra, bet niekas netiki, kad prasidės karai tarp šalių. Net Azijoje (apart Rusijos), mažai tikėtina, kad apart pasistumdymų įtakos zonoje prasidės kariniai veiksmai tarp išsivysčiusių šalių. Tuo tarpu Rusija puikiai demonstruoja, kad jai dzin jos pačios pasirašyti susitarimai ir pradėjo atvirus karinius veiksmus, prieš iki tol broliais vadintus ukrainiečius, kurie realiai buvo benginkliai - viskas buvo susiję su Rusija ir sėkmingai sugriauta.
PupuDede 2016-03-16 11:44
Immortal labai gerai rašai bet kas to visko provokatorius, ar geri santikiai to pacio putino ir obamos. Sedi nuskurdusi ta meska ir tegul sedi bet ne reikia eiti ir pagaliais dauzyti jos. Ir jei grystant prie politikos, as manau kad tu zinai ir supranti kiek JAV prikisusi nagus prie sito viso. Todel ir sakau kad geriau nusiginkluoti nei vis didinti karini kapitala. Obamos valdzia vis didino, ir jo pagrindinis sukis uzdaryti kalejima taip ir liko tik sukis, daug sukiu or Trumpo liks tik sukiais
immortallt 2016-03-16 12:11
JAV prikišusi, kad nepasakė Ukrainai: "ne, nepriimsime jus į NATO"? Tai Islandija irgi blogis, kad pripažino Lietuvos nepriklausomybę? Ar gal JAV žmonės stovėjo Maidano aikštėje? JAV šaudė į civilius ir pareigūnus? Provokatorius čia visad buvo Rusija. Tai Rusija savo kariuomenę laiko svečiose šalyse ir naudoja šantažui. Tai Rusija, pradėjo karą Europoje. Aišku, JAV palaiko normalią kapitalistinę plėtrą ir šalis bėgančias nuo Rusijos. Bet NATO, tai ne JAV. NATO yra praktiškai visias išsivystęs pasaulis.
lucy 2016-03-16 12:14
Po kiekvieno tokio "išpuolio" ar dar ko Trumpo reitingai tik (auga ar bet ko) kaip sakant nėra blogos reklamos. Čia gali būti jog visai net ne anonymous, nes aplamai kas tie anonymous, bet kas gali tokį šūda sukurt ir papostint kaip anonymous, net tas pats trumpas, o jis tikrai nėra durnas ir supranta kaip reklama veikia, panašiai kaip apple su samsung darydavo paleisdavo ką nors "viral". PS nzn viskas atrodo tame video vaikiška kaip kokiam filme muzikėle uždėta... išvis visas tas video atrodo kaip joke koks nors ne daugiau. Ir kaip kažkas minėjo, net jei čia ir anonymous ką jie gali padaryti, ogi nieko. Išjungė saitą 1h... vnz.
Audrius 2016-03-16 12:38
cia siaip, mano spejimas Ukrainos klausimu: Europiecius rimtai ir tiesiogiai paliete pabegeliu krize-del ko astsirado didziulis spaudimas valdanciajam elitui kazka daryti. EU lyderiai zino, kad nepasikeitus situacija jie greitai bus pakeisti europietiskais Trump'ais. Desperatiska EU bande susitarti su "vakaru sajungininke" Turkija, bet visi supranta, kad Turkija pasitiketi negalima. Net ir politiniam elitui tampa aisku, kad vienintelis budas sustabdyti pabegeliu strautus yra panaikinti ju atsiradimo priezastis, t.y. kara Sirijoje. Prie ko cia Ukraina? Prie to, kad be Rusijos, taikos Sirijoje (ir bendrai regione) nebus. Rusijos oro pajegu atitraukimas is Sirijos ir taikos derybos Zenevoje aiskiai rodo, kad uzkulsiuose yra rimtai del visko deramasi. Labai tiketina, kad vakarai paaukos Ukraina (kuriems ji visvien niekada nerupejo ir nerupi) vardan Sirijos, t.y. arabu antpludzio i EU sumazinima. Beje, neuzilgo vyksiantis Nyderlandu referendumas del EU asociacijos sutarties su Ukraina pasirasymo, kur bus nubalsuota "pries", bus puiki proga atmesti bet kokias galimybes Ukrainai ateiti i EU ir NATO. Gale dienos turesim dar labiau nubiednejusia, susiskaldziusia ir vakaru pamirsta Ukraina, atstatytus santykius tarp EU ir Rusijos ir tarptautineje arenoje dar labiau ignoruojamas Lietuvas, Lenkijas ir t.t. good job, everyone...
immortallt 2016-03-16 13:01
Labai tikėtina, kad Rusija eis į absoliutų taupymo rėžimą ir Krymas su Donecku tuoj nebegaus jokios paramos iš Rusijos, o tada jau seks badas, nes Ukraina irgi nepuls jų paimti atgal. Tai totali našta biudžetui ir maža naudos. Ukraina susiskaldžius? Jau kiek su rytų ukrainiečių teko pabendrauti, nors ir rusiškai, bet keiksnoja Rusiją. Ir šiaip, ko ne Rusijoje sėdi? Ten geras gyvenimas! Vidutinė alga, kaip Lietuvoje MMA! Tiesiog svajonė.
azotas 2016-03-16 14:02
netaps jis tuo prezidentu jau didesni sansai, kad kazkas ji uzvers..laimes hillary, nors ji irgi gera sterva prisidirbus su tais emailais.
PupuDede 2016-03-16 17:01
Azotas, o ka ji prisidirbusi? Ale nieko negirdejau
manas 2016-03-16 17:27
Ir kaip tu tai isivaizduoji? Kad tai veiktu turetu nusiginkluoti visas pasaulis, nereikia buti genijum kad suprastum jog to niekada nebus
Charger 2016-03-17 06:34
@langas ... rimtai ? o jie nieko nepaviesino apie drumfa ? Google it ?! @Pupudede Ka jis laimi ? Rinkimus ? ar ... ? @immortallt <-si karta jis teisus ir labai, mases .... panasiai kaip LT su darbo partija ar dar kazkuo, "dosiu leda, balsok uz mane" ... @Audrius ka ? drumfas jau pries tai bolotiravosi ? Nu jei tu lygini Bernie su Trumpu tai tu visiskai kiauras @Lucy ee gal davai nebebruzink ? .. reklama yra reklama ? nu tik ne JAV but keep rolling bro ... P.S Jus bent vienas ziurejot debatus su drumfu ? Turbut ne.. As ji palyginciau su uspaskichu ... Cia tokio lygio komentai kaip delfi trumpas zjbs .... :] As ne megejeas respublikonu, bet cia komedija, arba cruzas arba tik ne trumpas ... ai be to Hilary taip pat kwesha
Marius.brn 2016-03-17 08:03