Nuo šiol šašlykinės ir laužiukai Lietuvoje prišauks policijos dronus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PupuDede 2016-04-28 13:56
Manau puikus stebėjimo būdas, ir prevencija. Bet gretimai galėtu ir legalizuoti naminukės gamybą. Aišku su visom veterinarijos patikrom ir .t.t. Nes poreikis naminės yra ir ji yra vartojama ir ne tik buduliu o aš manyčiau kaip tik biški labiau išsimokslinusiu (medikai, politikai, teisėjai ir t.t.) Kiekvienoje šalyje galima paragauti jų tradicinių gėrimu, o pas mus nėra šito. Mes dažnai matome per kokias šventes kai politikai ragauja ir skanauja, bet tai yra nusikaltimas ir galėtum pasodinti ir ta kuris duoda paragauti ir kuris geria. Ta pati žymiausia žolininkė (pavardės spec. neminėsiu) nuo vėžio daro užpiltines su namine nes reikia stipraus gėrimo, nes kitaip žolės surūgsta ir nesigauna vaistai. Aš pats alkoholio baveik nevartoju
Niemand 2016-04-28 14:40
Greitai aliexpress'e pasirodys: http://motherboard.vice.com/read/this-i ... ted-states
kestutisz 2016-04-29 00:21
Dėl stiprumo tai legendos sako jog Lenkijoje galima tiesiog laisvai nusipirkti spirito. Tiesa, pas mus turbūt irgi namų ūkio nerasi kur jo nebūtų visokių dezinfekcijų tikslais litro kito, nors oficialiai nusipirkti neįmanoma :) Bet šiaip, naminė su žolelėm čia labiau dėl placebo, sustiprinto gavimo sudėtingumu - kai "valstybinės" nebuvo/deficitas, o naminės pilni miškai aplink tai rūpužei užpilti didesnį prioritetą turėdavo "valstybinė". Dabar kai atvirkščiai tai žolelėm mat geriau naminė :) Nors tą gal būtų galima paaiškinti kokiom nors mistinėm metanolio ("velnio lašų" varymo pradžioj) galiom :)
peeplt 2016-04-29 13:11
Kaimas ir taip prasigėręs. Dar legalizuokim tai išviso bus balius. Aš statyčiau už alkoholio (legalaus, nelegalaus) prieinamumo mažinimą, o ne atvirkščiai, - didinimą.
Hmz 2016-04-30 01:12
"Kaimas ir taip prasigėręs" nėra joks argumentas. Lietuviai jau ir taip labiausiai nutukę exTSRS teritorijoje - gal ir nesveiką maistą uždraudžiam? Paklausiau ir iškart suabejojau. Durniai nemėgsta sėdėti be darbo, tad anksčiau ar vėliau atsiras ir pypaujančių apie nutukimą, širdies ligas ir diabetą, nuo ko, jų nuomone, padės papildomi draudimai.
shift 2016-04-30 01:31
Nutukimą lengviau įveikti nei alkoholizmą. Apgailėtina, kai priklausomybę sukeliančių cheminių medžiagų naudojimą kažkas dar bando pritempti iki kulinarinio paveldo. Alkoholis neturi nepavojingų dozių, tą mokslas jau seniausiai įrodė.
wilkas 2016-04-30 07:22
O jei pilstukininkas įkas metalinį vamzdį į žemę ir įtaisys ventiliatorių su akumu, kad atvėsintų dūmus? Ar tiek užteks, kad investicijos į tuos dronus pačios išeitų dūmais?