Iš Lietuvos sprunka ir tie, į kuriuos dėta daugiausiai vilčių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

defone 2016-06-04 10:34
Kalba ,kad moksleiviai nebeskuba siuo metu isvykti ir ziuri i uzsieni atsargiau??? Smeistas 90% mano draugu islaike paskutinius egzaminus prisijungs prie musu uzsienyje, dauguma pazystamu vyresniu ir jaunesniu kalba ,kad reikia vykti i uzsieni. Cia nereikia daug galvoti, pirmos klases matematiniu zyniu uztektu suprasti situacija lietuvoje. Lidl nepakeis korupcijos ir nesaziningumo lietuvoje..
kionig 2016-06-04 11:09
Daug kas ką gali kalbėti, suokti, paistyti ir t.t. Geriausia būtų jei kiekvienas asmeniškai apsispręstų turėdamas proto ir turėtų savo argumentuotą nuomonę bei apsisprendimą.
lucy 2016-06-04 13:23
O kam vargintis? Ką tavo manymu turi toks po 12 klasių padaryti jog situacija radikaliai pasikeistų Lietuvoje? Uoliai ir patriotiškai dirbti, mokėti mokesčius ir dar bandyti valdžią nuo korupcijos apvalyti, sutvarkyti? Šneki ir nusišneki.
Eič 2016-06-04 18:31
Tu palaaa.. Uoliai ir patriotiškai dirbti? Taigi norint dirbti, reikia praktikos, norint praktikos, reikia dirbti. Gausis taip, kad nei galėsi dirbti, nei mokėti mokesčius nei valdžios valdžios nuo korupcijos apvalyti...
Arthuras 2016-06-04 18:52
Padirbi kelis mėnesius už minimalų atlygį (įgauni praktikos), jei sekasi - deriesi dėl didesnio. Jei neduoda, eini kitur. Važiuoji į didesnį miestą. Jei ir čia nesiseka, važiuoji į užsienį. Bet jau su tikslu dirbti tam tikrą darbą, kuris tau patinka, kuriame tu turi žinių. O ne taip, kaip dabar daro jaunimas - nesimokau, nieko nedarau, o ir kam? Braškėm skinti išsilavinimo nereikia gi... Ar žuvį fabrike skrost.