Apgalvota iki smulkmenų: kaip rusai klastojo dopingo testus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2016-07-19 15:25
Pasigendu rimtesnės analizės - "kodėl Rusijai buvo taip svarbu pumpuoti dopingą netgi valstybiniu lygmeniu"? - Aš įžvelgčiau tokią seką: 1. dujų ir naftos tiekimo kontraktus Rusija sudarinėja dešimtims metų; 2. Lietuvos bendras su Rusija elektros tiekimo tinklo sutartis tokia, kad viena iš šalių išeidama iš sutarties privalo padengti kitos šalies išėjimo išlaidas; 3. Eurovizijos laimėjimas atneštų Rusijai daugybę pinigų su kita Eurovizija; 4. Čempionatų laimėjimai irgi turėtų duoti kažkokią naudą. Išvada: tarptautinio kapitalo pritraukimas yra gyvybiškai svarbus Rusijai tarptautinių sankcijų kontekste. Tad atviras klausimas - kodėl Rusijai tokie svarbūs jos olimpiečių laimėjimai?
Lukasfragas 2016-07-19 15:39
kaip veikia issivysciusios salys: -kazkas nulykina info -pareigunai remdamiesi info organizuoja tyrima -sulaikomi itariamieji -pareiskiami kaltinimai -ieskomas info nutekintojas ir traukiamas atsakomyben THE END. kaip veikia rusija: -kazkas nulykina info -pareigunai pareiskia kad tai yra provokacija -surandamas ir nuzhudomas lykintojas THE END.
Julezas 2016-07-21 01:26
putino isteriškas ir paranojinis kaltinimas, kad tai politinis kišimasis... putino veiksmai ir yra politinis kišimasis.. šitam "amerika puola" paranojikui labai naudinga prieš savo sirgalius tokią trydą triesti