Po internetą pasklidusi šiuolaikinė Briuso Li istorija: vyras Kinijoje išguldė visą armiją užpuolikų (Video)  (4)

Kinijoje žmogaus namai yra jo tvirtovė. Tad nenuostabu, kodėl kai kurie kinai savo namus gina nagais ir dantimis, o šiuo atveju – kung fu žiniomis ir įgudžiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Shenas Jianzhongas net 20 metų mokėsi kung fu kovos menų paslapčių bei bandė išmokti Bruce‘o Lee kovos techniką. Vyras dirba vietiniame sporto klube treneriu, jam taip pat priklauso daugiausiai per vieną minutę padarytų atsispaudimų pasaulio rekordas. Jo pastangos nenuėjo perniek – prieš 4 metus jis turėjo progą pademonstruoti visus savo sugebėjimus.

Pusę metų vienas nekilnojamojo turto vystytojas mėgino nupirkti Sheno namą. Verslininkas norėjo miestelį perstatyti iš naujo ir jį paversti tikru miestu. Jis norėjo nugriauti visus gatvėje esančius namus ir per artimiausius 2 metus pastatyti naujus namus, o per šį laikotarpį gyventojams kompensuoti nuomos mokesčius. Shenas nugirdo, kad aplinkiniuose miesteliuose žmonės gauna žymiai geresnius pasiūlymus, todėl atsisakė jam pateikto pasiūlymo.

Nekilnojamojo turto kompanija iš pradžių perspėjo apie pasekmes, kurios kils, jeigu gyventojai nesutiks su pasiūlymais. 70 šeimų iš 100 sutikus išsikraustyti, grasinimai paaštrėjo. Kompanija pasamdė vyrus, kurie ėmė blokuoti gatvę, o moterims grasinti užmušti jų vaikus. Tuomet jie ėmė mėtyti plytas į langus, šaudyti fejerverkus naktimis ir netgi mušti žmones viduryje gatvės.

Vieną dieną, kuomet Shenas ruošėsi keliauti į darbą, o jo žmona – į parduotuvę, prie jų durų pasirodė apie 30-50 vyrų gauja. Žmonai pradarius duris, jie ėmė veržtis į vidų, kol galiausiai žmona pargriuvo. Shenas kartu su savo 18-mečiu sūnumi, kuris irgi treniruojasi kung fu, ėmė ginti savo namus. Muštynių metu 7 vyrai neteko sąmonės, o kiti tiesiog pabėgo išsigandę.

Atvykusi policija pareiškė, kad jie yra muštynių kaltininkai, kadangi užpuolikai buvo neginkluoti. Tuomet jau policija ėmė spausti šeimą pasirašyti pasiūlymą. Vietoje to vyras nufilmavo vaizdo įrašą, kuriame matomi 7 be sąmonės gulintys vyrai, o šis video netruko pasklisti internete.

Netrukus visa šeima pabėgo į Pekiną, tačiau ten Sheno sūnus buvo suimtas ir apkaltintas užpuolimu. Vis dėlto vėliau, vyrui duodant interviu „Telegraph“, jam paskambino vyras, vardu Zhou Jin – Centrinės kariuomenės komisijos narys, kuris buvo sužavėtas Sheno koviniais sugebėjimais ir pažadėjo jam padėti. Deja, kuo visa tai baigėsi lieka neaišku – vėliau prisiskambinti Sheno suteiktu telefono numeriu žurnalistams nepavyko.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(18)
(52)
(-34)

Komentarai (4)