Blefas ar tikrai atgyja gigantiški tikslai? Rusija planuoja siųsti kariuomenę į Kubą, Vietnamą ir Egiptą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2016-10-23 19:19
Kažin iš kur pinigai ? Juk sankcijos sudėtos. Todėl jos arba per griežtos ir nepalieka kito kelio kaip tik tolimesnė agresija, arba per silpnos, nes į valstybės bankrotą nepanašu..
kestutisz 2016-10-23 20:01
O kokie jau ten pinigai, kelionei nebent. Kareivukų resursas begalinis, o ir namie juos vistiek šerti reikia. Gi ne outpost'as kurį ginti reikia, šiaurė kur dar ir šildytis nesveikai reikėtų. Tik vėliavą įsismeigti ir tiek.
Rukis 2016-10-23 21:53
Taip, vėliavą įsmeigt nebent tik užkariautose žemėse. Kažin ar Kuba, kuri tuoj pradės mėgautis amerikonų turistų ir atsidariusių ekonominių ryšių su vakarais vaisiais ar Egiptas, kuris visada balansavo tarp pasaulio galybių ieškant sau naudos ims ir NEMOKAMAI leis kažkokioms Sibiro beždžionėms bazes laikyt savo teritorijose. Kurgi ne. Nori karinės bazės? Mokėk arba nešdinkis.
sabotan 2016-10-24 00:00
Tegul stato tas bazes , kad ir menulije , greiciau bankrutuos ir naudos bent kazkas gaus.
vanduo4 2016-10-24 02:09
- Dėl pinigų tai čia rimtas klausimas - Rusijos finansistų teigimu, jau šių metų ketvirtyje BVP kritimas sustojo, o 2017 pirmam ketvirtį planuojamas netgi augimas - lenta.ru; - Dėl naujų bazių, reiktų pažvelgti į istoriją: 1. Egiptas po II Pas. karo - buvo pastatytas sueco kanalas. Jį valdė vakarų valstybės, tačiau Egiptas siekdamas išpešti naudos bendradarbiavo ir su Rusija (ale jei nepadėsit mums, bendrausim su Komunitais). JAV atsisakius labiau remti Egiptą, Egiptas užkariavo kanalą bandydamas užsmaugti pasaulinę laivybą; - Šiuo metu Egipte labai stiprios konfrontacijos tarp islamistų ir prodemokratų, tad Rusijai kaip ir naudingas konfliktas, t.y. remti radikalus - trukdyti vakarams islamo pasaulyje įvesti tvarką. Tad jeigu Rusija ten statys karinę bazę, ji bus beprasmiška be karinio perversmo Egipte; 2. Kuba - Rusija šiuo klausimu jau pavėlavo. Nemanau, kad ji turi Kubai pasiūlyti kažką kas būtų geriau už amerikonus. Nebent sudarys sąlygas Kubai iškelti reikalavimus JAV, o šie dėl nepraktiškumo pasitrauks ir Rusija ateis kaip gelbėtoja; 3. Sirija - čia jau plaukia karinis Rusijos laivynas. Akivaizdu jog bręsta rimtas konfliktas. Rusija ketina stumti Assado pajėgas į rytus, lygegriačiai dislokuodama S-400 sistemas ir taip stumdama NATO į dilemą - pulti Asado pajėgas ir išbandyti S-400 sistemų pajėgumus ar trauktis, ko daryti NATO tiesiog negali. - Ženklai rodo viena - Rusija negali ilgai laukti, ji puls. - O va paaiškėjus S-400 efektyvumui, bus planuojami tolimesni veiksmai. Žvalgyba puolimu - Sirija taps naujausių karinių technologijų poligonu.
Niemand 2016-10-24 08:10
Iš pensininkų nurėžė, daugiau nebeturi iš ko.
immortallt 2016-10-24 09:16
Rusijos biudžetas stipriai deficitinis, net kai šiek tiek BVP atsigauna. Atsigauna, tai tik dėl naftos kainos kilimo, neapsigaukite, ekonomika jų nesusitvarkė. Pagal pačius rusus, tai yra CB ar finansų ministrus, šįmet baigia vieną rezervų fondą. Tokiais tempais baigs taškyti ir tai, ką buvo atidėję ateities kartoms per 1.5 metų. Bet dar gerokai iki tol prisireiks uždrausti valiutos išvežimą ir kapitalo išėjimą iš Rusijos. P.S. rezervus ir taip labai stipriai ištempė, nes sumažino išlaidas, apkarpė atlyginimus, pensijas, socialines garantijas, pakėlė kainas degalams ir dujoms vietinėje rinkoje.