Jei būtų kaip patikrinti, turbūt pretenduotų į Gineso rekordų knygą: štai kaip atrodo 60 metų nesiprausiantis vyras (Foto)  (1)

Jis vienišas, neįsipareigojęs, neturi griežtų reikalavimų savo būsimai mylimajai. Atrodytų, tobulas jaunikis, kurį tuoj suskubs čiupti kokia nors dama. Deja, yra viena problema. Šis vyras jau nesiprausė lygiai 60 metų. Dar blogiau – net ir ateityje nežada to daryti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis vyras – Amou Haji. Jam jau 80 metų ir vyras gyvena kaimelyje netoli Pietų Irano. Vyras sako, kad niekada nesiprausė ir net neketina to daryti.

Be to, daug skanesnė nei šviežia mėsa jam – supuvusi. Dar vienas keistas dalykas – per dieną jis surūko penkias cigaretes.

Kaip aiškina vyras, jis nesiprausia dė to, kad tiki, jog nusiprausęs susirgs arba neteks imuniteto.

Vyras daug nekalba, tačiau žurnalistams yra sakęs, kad jo vaikystė buvo itin sunki. Paklausas apie savo buitį, jis nelinsta atvyrauti, tačiau užsimena, kad plaukus kerpasi juos degindamas. Tačiau didžiuodamasi pareiškia, jog per dieną Amuo stengiasi išgerti penkis litrus vandens. Jis jį geria iš didelės surūdijusios skardinės nuo aliejaus.

Kitą vertus, kai pagalvoji, nesiprausimas nėra kažkas tokio - pavyzdžiui, vienas užsispyręs chemikas nesiprausia jau 12 metų. Tiesa, jis bent jau kitaip švarinasi, ko nepasakysi apie šios istorijos džentelmeną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(25)
(16)
(9)

Komentarai (1)