Įkvepianti istorija, kaip laimėti 14 loterijų ir persikelti į tropikų salą (Video)  ()

Stefanas Mandelis laimėjo loterijose 14 kartų ir užsitikrino finansinį stabilumą visam likusiam gyvenimui. Paskutinėje savo loterijoje 1992-aisiais metais jis laimėjo 27 milijonus dolerių ir pasitraukė iš šio „verslo“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-12-06 Įkvepianti istorija, kaip laimėti 14 loterijų ir persikelti į tropikų salą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viskas prasidėjo S. Mandelio gimtojoje Rumunijoje dar praėjusio amžiaus šeštajame dešimtmetyje. Vyras sako, kad loterija buvo vienintelis būdas gauti greitų pinigų. Tačiau sėkmingas pirmasis bandymas pavertė tai verslu.

Kaip ir visi sėkmingi verslai, taip ir šis buvo kruopščiai planuojamas, ilgai ir kantriai tyrinėjamas. S. Mandelis neina į parduotuves ir neperka bet kokius pasitaikiusius loterijos bilietus. Jis pradėjo lankytis bibliotekose ir skaityti matematikos knygas, kol galiausiai išvedė formulę, kuri leido jam nusipirkti pluoštą bilietų ir būti garantuotam, kad jis laimės daug pinigų.

Jo pirmasis bandymas loterijoje buvo pakankamai sėkmingas, kad leistų jam su šeima persikelti gyventi į Australiją. Ten jis ištobulino savo sistemą dar labiau ir laimėjo 12 loterijų. To pakako, kad Australijos valdžia priimtų įstatymų pakeitimus, kurie garantuotų, jog S. Mandelis – ar kas nors kitas – negalėtų daugiau tokiu būdu laimėti loterijose.

S. Mandelis ėmė žvalgytis kitur, kol galiausiai apsistojo ties Virdžinijos valstija (JAV). Tuo metu Virdžinijos loterijoje buvo 7,1 milijono skirtingų skaičių kombinacijų. Jis palaukė, kol pagrindinis prizas pasieks bent 25 milijonų dolerių sumą, kol galiausiai nusprendė nusipirkti kiekvieną įmanomą skaičių kombinaciją. Kitaip tariant, jis nusipirko visus 7,1 milijono loterijos bilietų.

Kaip jam tai pavyko? Jis atspausdino Australijoje 7,1 milijono bilietų dublikatus, kad pagal juos galėtų viską tiksliai apskaičiuoti, už 60 000 dolerių nuplukdė juos į Virdžiniją, tada sutarė su tam tikromis maisto prekių parduotuvėmis, kad šios jam parduos visus gautus bilietus. S. Mandelis visai nesijaudino dėl laimėjimo – jis buvo užtikrintas, kad didysis prizas atiteks jam. Taip ir nutiko.

Jis taip pat laimėjo dar 132 kitus prizus. Tai buvo paskutinė loterija, kurioje jis dalyvavo – vėliau vyras išsikraustė gyventi į tropinę Ramiojo vandenyno salą. Tiesa, perskaičiusiems šį straipsnį ir apsidžiaugusiems, kad pavyks lengvai laimėti daug pinigų, turime blogų žinių. Virdžinijos loterijos kombinacijų skaičius išaugo pernelyg daug, todėl būtų praktiškai neįmanoma atsispausdinti visų bilietų, viską tiksliai apskaičiuoti, nepadarant klaidos ir tada nusipirkti reikiamus bilietus laiku.

Be to, ši formulė turi tris problemas: 1) kaip reikėtų nupirkti 292 milijonus bilietų bei kur juos visus patalpinti; 2) kyla rizika, kad didįjį prizą reikės su kažkuo dalintis; 3) kiti žmonės gali mėginti tą pačią formulę. Taigi atrodo, kad S. Mandelis liks vienintelis, kuriam pavyko tiek daug uždirbti iš loterijų.

Apie S. Mandelio sėkmę – video įraše:

Ir tai tikrai ne vienintelė sėkmės istorija, kaip pelnytis iš panašių žaidimų. Pamenate, jau rašėme kitą panašaus veikėjo istoriją straipsnyje Kaip „nulaužti“ televizijos žaidimą, laimėti 100 000 dolerių ir pasislėpti nuo FTB: Michaelo Larsono istorija

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(28)
(3)
(25)

Komentarai ()