Nepamatęs to iš arti, nepatikėtum: sankryžoje prabangiausi „Porsche Carrera“, „Ferrari Testarossa“ ir „Tesla“, šaligatvyje - kelnes nusimovę benamiai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Aquarius 2016-12-16 18:11
Kuo skiriasi benamis nuo pasiturinčio? Mąstymu. Kai matome benamį gatvėje iš tikro matome, kaip atrodo beviltiškumas. Jie nėra šiaip sau be stogo virš galvos ir į tai turėtų būti kreipiama mažiausiai dėmesio. Svarbiausia kelti klausimą kas palaužė jų dvasią ir tikėjimą geru gyvenimu, kad jie taip žemai nusirito. Galimybės dirbti ir užsidirbti visada yra prieinamos, nepaisant to ar žmogus sveikas ar neįgalus. Norint benamį paversti į pasiturintį reikia sudaryti aplinkyvbes, kurios leistų keistis jo mąstymui. Jei valstybė (tai mes) sudaro aplinkybes, kuriose toks beviltiškumas gali egzistuoti, tai čia jau ne benamio problema, tai mūsų visų reikalas. Tik labai jau keista, žmonija gali nuskraidinti robotą į marsą, bet negali pasirūpinti savo paties gerove.
kiesza 2016-12-16 20:43
Per amžius taip buvo ,kad vieni sugebėjo pakilti aukščiau kitų, o kiti nesugebėjo. Kitaip ir būti negali nors nesu nei turtingas, nei verslininkas, bet man visai negaila skurdžių, nes tik jie dėl to kalti. O už ką ponai turėtų dalintis pinigus su varkšais ? Kai turtingas mokėsi, skaitė, rizikavo, aukojo laiką, valkatėlė linksmai gyveno... Jai nori gyventi taip, kaip kiti negali, turi pagyventi taip, kaip kiti nenori
Creatium 2016-12-16 23:28
Paskutinė frazė tavo? Labai gera
Aquarius 2016-12-17 06:13
I want to share it with you guys... it made me fucking crying. https://www.youtube.com/watch?v=5fOiu0OdpoI Kam reikės ir rūpės, tegul pamato šį video.
Arthuras 2016-12-17 14:05
Sutinku, bet svarbu, kad tas balansas visuomet išliktų. T.y. jog tas asmuo, kuris daug mokosi, stengiasi, dirba, aukojasi, rizikuoja - prasigyventų. Kad tai netaptų iliuzija, o būtų įgyvendinama tikrovė. Nes turtas turi tokią savybę, kad kaupiasi pas tuos, kurie to turto jau turi. Ir jei didžioji dalis turto nusėda į kelis procentus visuomenės - nieko gero. Tai demotyvuoja visą visuomenę ir pažanga stoja.
vanduo4 2016-12-17 14:25
: Sprendimas įmanomas tik dirbant dviem kryptimis: gyvenimo aplinkos gerinimas bei pačių individų stiprinimas. - Vien tik aplinkos gerinimas išsigimsta į Komunizmą (socializmą demokratijoje); - Vien tik individų stiprinimas išsigimsta į Fašizmą (kapitalizmą demokratijoje); - Sujungus juos abu gausime liberaliai besivystantį pasaulį (sociali ir versli demokratija).
kiesza 2016-12-17 18:28
Kas tiesa tas mano... O Frazė iš knygos "Šantaramas" jai gerai pamenu