Gal jau laikas susipažinti? Vienas įtakingiausių mokslinės fantastikos rašytojų pasaulyje - lietuvis, apie kurį beveik nieko nežinome (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2016-12-28 10:18
Šelmis Mėnulis. Ble.
Nerkus 2016-12-28 11:23
Skaičiau (tiksliau klausiau audio knygą) Šelmis mėnulis. Įdomi ta senoji fantastika, jau po galaktiką skraido su kosminiais laivais, bet dar yra telefono būdelės ir fakso aparatai. Kažkada skaičiau straipsnį ką fantastai "atrado" ir ko ne. Tai fantastai neatrado mobiliojo telefono ir interneto. Buvo ten įvairūs komunikacijos tinklai aprašinėjami, bet tai nebuvo toks tikras internetas. O vietoje mobiliųjų telefonų buvo portatyviniai video telefonai, nors dabar galim su vaizdu skambinti, bet žmonės nlb tuo naujasi.
Putulis 2016-12-28 11:27
"Šelmį mėnulį" skaičiau dar mokykloj, radau "Rimiake", ar tai Maximoj, kai buvo trumpam atsiradusi mada padėti vidury parduotuvės didžiulę dėžę bet kaip suverstų fantastinių knygų po litą Atsimenu, nusistebėjau, kad taip gerai "kažkoks lietuvis" parašęs. Šiaip tada skaičiau nemažai fantastikos (ne tik iš Eridano serijos), tai bent maždaug turėjau su kuo lyginti. Beje, toj pačioj dėžėj buvau atradęs L. R. Habardo "žemės misijos" seriją. Deja, kiek visur ieškojau, tai tik 4 ar 5 pirmus tomus pavyko rasti ir perskaityti iš kokių dešimties
Nerkus 2016-12-28 12:24
Prisiminiau Habardo serija, ji taip ir nebuvo pabaigta leisti lietuviškai, labai patiko, tik neaišku ar dabar patiks po tiekos laiko. Reiks bandyti rusų torentuose ieškotis šios serijos, gal bus įgarsinta.
ObiVanKenobi 2016-12-28 21:17
O kodel jis atsisake tos premijos?