Europos mokesčių žemėlapis parodė, kad Lietuvoje - mažiausi mokesčiai. Kodėl tai nėra tiesa ir ką tai sako apie Lietuvą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arthuras 2017-01-10 15:49
Galima kokių pavyzdžių, kas tie ypatingų gebėjimų vadai? Kurie čia tokie? Taip pat, tai, kad tie susodinti vadai nėra teoriškai partijoje, nereiškia, kad nėra partijos bičiukai. Paimkime tą patį Lietuvos paštą. Vienu metu Masiulis buvo pasistatęs tokį Andrių Urboną. Kuris baisiai "efektyvino" pašto veiklą. Ir po to, turėjo sėst už savo praeities darbelius 5.5 metams (http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nu ... -59-424226). Beeet, 2016 metais jis buvo išteisintas (spėju, kad ir Masiulis po keleto metų, kai visi jau bus primiršę, bus išteisintas). Peršasi mintis, kad koks Masiulis yra pats, tokius ir statė į valstybines įstaigas. http://www.15min.lt/verslas/naujiena/fi ... -662-62031 Ir visi Lietuvos pašto vadai buvo iš ten pat - VST. T.y. geri bičiukai. http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/li ... -56-620907 Ir plaukioja tokie veikėjai pirmyn-atgal po valstybines įstaigas, kartu su savo chebra... Ką tuo norėjau pasakyt? Kad visos partijos stato savus, o tie savi atsiveda kitus savus.
Niemand 2017-01-10 16:16
Nei ką jie purtė, nei ką, liepė pro forma ataskaitose pelną parodyti ir tiek. Aš pats auditavau kelias sveikatos priežiūros įstaigas tuo metu ir visos mano ataskaitos buvo padėtos į stalčių be jokių komentarų.
immortallt 2017-01-10 16:43
Tai patys pinigai atsirado iš oro, ar Uspaskis savo asmeninius pinigus sudėjo iš geros širdies partijai, nesitikėdamas atsiimti? Didžiausia bėda net ne tai, kad juos juodai įdėjo į sąskaitą ir nesumokėjo mokesčių, o kad tai buvo juodi kažkieno pinigai, skirti daryti poveikiui. Jei tai būtų viso labo nuosavi pinigai, Uspaskis nebūtų slapstęsis Maskvoje, po to už neliečiamybės ir ligų. Wow, Vilniaus vandenys net... O jie atleido nepartinį, ir pasodino partinį? O dabar palyginkime su Lietuvos Energija ir Lietuvos geležinkeliais. Tie patys Litexpo, Investuok Lietuvoje - atleido nepartinius socialdemokratai ir susodino savus. Tai į kurią pusę progresas geriau? Aš pats dalyvavau vienos įmonės pertvarkoje, kitos dirbo mano geras draugas. Gerokai iškratėm. Deja terminai buvo trumpi, kad iki galo išvalyti. Konservatoriai ar liberalai nėra šventi, bet skirtumas tarp jų akivaizdus. Su šiais šviečiasi progresas ir judama tinkama linkme. Socialdemokratai, darbo partija ar tvarka korupciją dangsto net išlindus į viešumą, visaip stengiasi trukdyti teisėsaugos veiklai, pirmoje eilėje neleidžiant atimti neliečiamybės. Aš renkuosi progresą, ne ignoravimą. Toliau rinkimes ignoravimą ir tikėkimes, kad bėda pati išsispręs.
Niemand 2017-01-10 17:04
Socdemai nieko nedangstė, darbo partija ir paksius - atskira kalba, tai paprasčiausi oportunistiniai UAB, kaip valstiečiai ar valinskininkai, gal tik proto daugiau turėjo palyginus su pastaraisiais. Man asmeniškai daug priimtiniau protingas vagis, nei sąžiningas durnius - pirmas tiek nepavogs, kiek antras žalos pridarys.
immortallt 2017-01-10 17:08
Ok, pūsk toliau miglą, tikėk socdemams, uspaskiu (suvirintoju, kažkodėl gavusiu išskirtines teises deryboms tarp Lietuvos ir Rusijos, neturėjusių jokių kompetencijų tam) ir paksium, parsidavusiu rusui pirmai progai pasitaikius. Socdemai nedangsto? Uch, kur buvai visą praėjusio seimo kadenciją. Vienas paskui kitą. Blogiausia yra durnas vagis, ir prisivagia ir žalos pridaro daug. Ką sėkmingai praėjusią kadenciją ir darė. Laikai Lietuvai geri, reikia tvarkyti problemas, kurios imlios laikui, o padaryta apskritas nulis. Nei investicijų toliau pritraukė, nei socialines bėdas tvarkė, nei švietimo, nei aplinkosaugos, nei korupcijos, bet sumušė darbo grupių rekordą. Vėl pasistengė, kad valstybinės įmonės taptų nuostolingos.
Niemand 2017-01-10 18:56
Papasakok bobutei...