Atliktas tyrimas parodė kiek Lietuvos gyventojų gali sau leisti įsigyti viską, ko panorėję: rezultatai nedžiuginantys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2017-01-19 10:24
Em, na pasaulyje gal yra koks 100 žmonių, kurie uždirba tiek, kad galėčiau įsigyti viską, ko panorėjęs.
kukulis4 2017-01-19 11:50
Manau, tokie zmones tiesiog neturi vaizduotes. O jeigu kalbet rimtai, tai gerai yra tik tada, kai noriai ir troskimai atitinka gabumus ir galimybes. Pas mus labai daug kas nori gyvent oriai, GAUT gera alga. Bet kai pasigilini i tai, ka tas zmogus padare del savo noru, supranti, kad gauna tiek, kiek yra nusipelnes...
manciukaz 2017-01-19 20:44
Dažnai daugiavaikės mamos "varo" per kelis darbus, kad galėtu vaikus išmaitint, kai vakaru europoj galėtu viena darba dirbdama ir gaudama parama leist sau atostogas užsienyje.. čia to niekada nebus, nes išvogta ta valstybė yra greitai nebeliks čia vidurinės klasės išvis vien ponai ir bomžai liks, nes ir taip visi normalus bėga iš to ubagyno..
immortallt 2017-01-19 21:06
Jo, skatinkime daryti vaikus tuos, kurie net patys savęs neišlaiko! Ketvirtoji karta nemačiusi darbo išgelbės pasaulį! O išvagua tik tokie kaip tu, kurie tik ir žiūri, kaip mokesčių nemokėti, kaip invalidumą susiveikti, kaip pašalpų daugiau gauti.
AAA000 2017-01-19 22:11
Tokio nera isvis nei vieno. Yra paslaugu, kur dar nei vienas neipirko Nors jos siulomos ir yra realios. Pvz apskrist apie menuli. Suorganizuotu kazkur per 5 metus, jei atsirastu iperkantis, kaina apie milijarda su virsum... Taip pat skaiciau B. Geitsas norejo salos vienos - neipirko
kukulis4 2017-01-19 22:40
Sakai visi normalus bega? Tas normalumas man relityvus - is mano varpines ziurint, tai labai nedaug normaliu pabego, dizioji dalis pabegusiu tai arba tinginiai, arba kvailiai. Kalbant apie ta tavo daugiavaike mama, tai velgi, reikia ziuret individualiai i kiekviena situacija. Jeigu seimai sugriove gyvenima kazkokia nelaime, liga, sutuoktinio netektis, ar panasiai - tai viena. Bet jeigu lakudra nuo 14 davesi su bernais ir uzderejo 6 vaikus nuo skirtingu diedu, tai visai kas kita.
lucy 2017-01-19 23:13
Immortal kai patriedžia kaip visuomet. Tie patys analogiški nekvalifikuoti Europos šalių gyventojai gyvenantys kokioje Anglijoje gali normaliai ir padoriai gyventi ir išvykti atostogų kur nors. Lietuvoje neįsivaizduoju kaip žmonės kas minimumą gauna gyvena ir išgyvena, nes kainos dabar pvz net brangesnės negu kokioje Anglijoje pvz Lidlo apie maximas net nekalbu Vnz baik spangti vieną karta ir grįžk į planetą Žemę tada pasikalbėsim.
Finalfour 2017-01-20 05:55
Jei bent mokykloj istorija mokeisi, o ne cyza pesei uz kampo, turetum zinoti, kiek amziu tos tavo minetos vakaru salys kure savo gerove. Beja, kure ne tam, kad tokie kaip tu atvaziave naudotusi ju darbo vasiais. Dabar primink, kiek metu LT laisva ir nepriklausoma? Dar parodyk man nors viena valstybe, kuri per 26 metus pasiektu Vokietjos lygi ir gyventu kaip Vokietis ar Anglas, ar Norvegas. Gal gana spangt.
immortallt 2017-01-20 09:19
lucy, o dabar man pasakyk, kokia dalis vietinių dirba nekvalifikuotą darbą? 5%? Mažiau? Ten yra trūkumas nekvalifikuotų darbuotojų. Pas mus trūkumas nekvalifikuotų darbų, net tai jų pristeigta ir taip per daug. Panaši situacija su teisininkais, kas yra ne advokatai/teisėjai, o pagalbiniai darbuotojai, kuriems reikalingas teisinis išsilavinimas dirba už grašius. Kodėl? Todėl, kad yra šimtai į vieną vietą. Ta pati istorija su nekvalifikuotais pas mus. Kaip galime pakeisti? Žmonės turi įgyti amatą. Kai nebeliks žmonių be amato ir darbo pagal profesiją, tada visi ir gerai gyvens. Tiems, kam nepasiseks kažkas gyvenime, dirbs nekvalifikuotą ir gyvens gerai. + istorija. Mus skurdino daugiau nei 50 metų. Anglija kaupė turtus daugiau nei 500 metų. Skirtumą jauti, ar nelabai?