Meistrai papasakojo, kokios yra dažniausios šiuolaikinių telefonų gedimo priežastys ir kaip jų galima išvengti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

GodXen 2017-02-06 16:37
Huawei irgi siulo, kartą ekrano dužimui, kartą viso telefono keitimui, 3metų garantinis, kuris betkokiu atvėju nemokamas.
magic 2022-12-26 11:37
Poco F1, ketvirti metai sukasi. Nesitikėjau, kad bus toks kokybiškas daiktas. Vienintelis minusas dabar - akumuliatorius nebeturi ištvermės. Telefonas yra dėvimas daiktas, todėl drausti nėra jokio tikslo, svarbu dėkliukas ir apsauginis stikliukas turi būti uždėtas . Akumuliatorių ar suskilusį ekraną pačiam pasikeisti šiais laikais itin paprasta. Drausti reikia namus, gyvybę, bet tikrai ne telefoną. Koks tikslas drausti, jeigu draudimo sąlygose būna žvaigždutės ir ar planuojate telefoną naudoti 10 metų? Kadangi Lietuvoje oficialiai jau 5G startavo, laikas atsinaujinti. Pabaigai, tegu sugedo įmonė visiems įrodo, kad naudoja tik originalius gamintojo sertifikuotus komponentus, o ne iš alixpress.
bahuriux 2022-12-26 13:04
Man sudužo huawei p40 lite ekranas, veikia bet visas stiklas kaip voratinklis, telefonas ne mano bet įmonės kurioj dirbu. Ar įmanoma būtu pasinaudoti tokia garantija? Ar nešti remontuoti į pirmą pasitaikiusią taisyklą? Prieš tai turėjau telefoną su knygos tipo dėkliuku tai tlf buvo apsaugotas nuo kritimų, beto netoks slidus kaip tie parasti plastikiniai dėkliukai, tai net nesprūsta iš rankų.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-12-26 14:05
Vieną telefoną buvau apdraudęs, tai turėjau susimokėti franšizę, kai ekraną keitė. Telefonas buvo biudžetinis (kokie 200-300), draudimo įmokama irgi nedidelė buvo (apie 7EUR/mėn), bet franšizė 70EUR buvo Kai pirkau telefoną, tai į tą franšizę dėmesio neatkreipiau. Kad dar reiks damokėti sužinojau tik nunešęs telefoną remontui. Žodžiu būtų kokioj kontoroj ekraną pigiau pakeitę nei ta franšizė kainavo, o draudimo įmokų mokėt išvis nebūtų reikėję Tai žiūrėkit į savo draudimo sutarties sąlygas. Pats jau 4-ti metai (3.5) su P20 sėdžiu, tai jei ne Android atnaujinimas, tai dar ir dabar būčiau labai patenkintas šiuo telefonu. Baterija nesiskundžiu - laiko taip pat gerai. Gana sunkiai radau originalią apsauginę knygutę: pirmąją buvau jau sudrožęs, o "turginės" neturi "magnetuko". Nors tą "magnetuką" išsiėmiau iš originalios ir įsistačiau į "turginę" - veikė. Bet šiemet radau nusipirkti originalią. Tai ateičiai pamoka, kad perkant telefoną, reikia pirkti 2 knygutes, nes po keletos metų jau rinkoje jų sunkiai rasi.
donatasv 2022-12-27 10:35
Šeis laikais kada viskas padaryts iš modulių tai gali ir pats susitvarkyt ganėtinai paprastai. Savo Galaxy s52 sudaužiau ekraną, tai nusipirkau kitą su visu rėmu, ištraukiau kameras, smegenis, antenos laidus ir t.t. sudėjus į naują rėmą, su nauju ekranu viskas pasileido ir veikia kuo puikiausiai. Trukau gal valandą laiko, o sutaupiau apie 50 eurų. Prieš nešdami taisyti pasidomėti reikia.