Vaizdo įraše užfiksuota beprotiška keliavimo motoroleriu Azijos didmiestyje realybė atrodo tarsi scena iš veiksmo filmo (Video)  (1)

Jeigu manote, kad esate matę žmonių, kurie lekia motoroleriais taip, lyg nuo to priklausytų jų gyvenimas, pažiūrėkite šį vaizdo įrašą, rašo carscoops.com. Kad ir kas su tuo vaikinu nutiko, jis važiuoja tuo motoroleriu taip, lyg būtų jį pavogęs. Iš tiesų, galima surasti daugybę analogijų, visos jos puikiai tinka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Veiksmas taip pat mums primena ta motociklų persekiojimo sceną iš juostos „Matrica. Perkrauta“ („The Matrix Reloaded“), kur Trinitę greitkelyje persekioja Agentai.

Nežinome, kas tas žmogus, vairuojantis motorolerį, juo labiau – kodėl jis taip skubėjo. Mums taip važinėti gatvėmis atrodo itin pavojinga, tačiau kai kuriose Azijos šalyse tai yra kasdienybė. Ir negalima paneigti, kad tokiems triukams reikalingi ir stiprūs įgūdžiai.

Šiurpą keletis vaizdo įrašas: gatvėmis nardantis motoroleris

Taip pat vaizdo įrašo pavadinimas leidžia mums manyti, kad tai nebuvo taip baisu, kaip atrodo, tačiau tai iš tiesų priklauso nuo jūsų „baisu“ apibrėžimo. Manome, kad motorolerio vairuotojui visa tai galėjo baigtis išties blogai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(1)
(8)
(-7)

Komentarai (1)