Kelionių įspūdžiai kitaip: išskirtinė akies obuolio forma ir panoraminiai vaizdai su 220 laipsnių objektyvu (Video)  ()

Kelionių džiaugsmai nesibaigia vos grįžus namo. Dar lieka lauktuvių dalybos, pasakojimai ir, žinoma, nuotraukų peržiūra su artimaisiais. Daugelis kelionių nuotraukų šiais laikais padaroma išmaniojo telefono kamera - šie prietaisai yra pakankamai ištobulinti geroms mėgėjiškoms nuotraukoms. Visgi, jei norite savo nuotraukų albumą paįvairinti ir naujoviškomis virtualiomis nuotraukomis ir įdomiais vaizdo įrašais, jums reikėtų žvilgtelti ir į šią akies obuolį primenančią kamerą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai - „SJCAM SJ360“ veiksmo kamera. Kaip akies obuolys jis atrodo tikrai neatsitiktinai ir tai nėra vien gražus dizainas, nors tikrai išskirtinis, lyginant su įprastinėmis veiksmo kameromis.

Ši kamera skirta panoraminėms nuotraukoms daryti. „SJCAM SJ360“ turi 220 laipsnių objektyvą ir yra skirta itin plačioms nuotraukoms daryti. Šis įrenginys gali daryti ne tik įprastas „žuvies akies“ („fisheye“) fotografijas bei itin plačias panoramines nuotraukas, bet ir sukurti pilnai ar pusiau sferinius, cilindrinius ar VR akiniams skirtus atvaizdus.

Žinoma, kaip ir kitos veiksmo kameros, „SJCAM SJ360“ kuria puikius vaizdo įrašus. Galima pasirinkti 1440P ar 2048P rezoliuciją, vaizdas fiksuojamas 30 kadrų per sekundę greičiu. Kamera taip pat gali ir VR akiniams skirtus vaizdo įrašus, o tai labai pravers, jei ją pasiimsite į savo ekstramalius žygius. 1050mAh baterija užtikrina 2 valandas nepertraukiamo filmavimo.

Keliautojams turėtų būti įdomu, kad „SJCAM SJ360“ yra labai lengva ir kompaktiška. Savaime aišku, ji nėra visiškai apvali - vienoje kameros pusėje yra plokštuma, kurioje sumontuotas trikojo tvirtinimo taškas. Tiesa, „SJCAM SJ360“ nėra atspari vandeniui, tad su šia kamera nereiktų užsiimti vandens pramogomis.

Kartu su kamera suteikiama visa galybė įvairių aksesuarų, laikiklių ir dėklų. Jie padės „SJCAM SJ360“ pritvirtinti prie bet kokio įsivaizduojamo paviršiaus. Suradus tinkamą paviršių, galima pradėti fiksuoti kelionių įspūdžius.

„SJCAM SJ360“ pasižymi 4032 x 3024 (12MP) rezoliucija ir keliais fotokameros nustatymais. Juos labai patogu valdyti specialia išmaniojo telefono programėle, kuri leidžia peržiūrėti nuotraukas, nuotoliniu būdu valdyti kameros nustatymus, atlikti kai kurias kitas funkcijas. Turint omenyje fotografavimo ir filmavimo galimybes bei aksesuarais itin dosnę pakuotę, ši kamera atrodo tikrai viliojančiai, ypač turint omenyje, kad šiuo metu „SJCAM SJ360“ kainuoja vos daugiau nei 136 eurus.

„SJCAM SJ360“ pristatymas vaizdo įraše

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()