„iPhone 7 Plus“ yra tikra inovacijų bomba - populiariame vaizdo įraše užfiksuota išmaniojo telefono katastrofa (Video)  (3)

Pastaruoju metu žmones gąsdina užsiliepsnojantys, sprogstantys kasdien naudojami prietaisai. Šį kartą žiežirbomis pasipylė vienos merginos išmanusis telefonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Brianna Olivas pasidalijo vaizdo įrašu socialinėje svetainėje „Twitter“. Filmuke matyti, kaip iš prietaiso veržiasi dūmai, o plastikinis dėklas – išsilydęs.

Vaizdo įrašas netrukus buvo peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų ir sulaukė daugybės internautų reakcijų. Žmonės svarstė, kodėl mobilusis sprogo. Vieni teigė, kad tai telefono dėklo kaltė, tačiau daug kam tai atrodo nelogiška.

„iPhone 7 Plus“ katastrofa vaizdo įraše

Mergina atskleidė, kad prieš tai „iPhone 7 Plus“ neįsijungė, todėl nunešė jį į artimiausią „Apple“ parduotuvę, kurioje jai pasakė, kad prietaisui viskas yra gerai. Mobilusis kaip tyčia vėl ėmė veikti įprastai.

„Kitą rytą miegojau šalia galvos pasidėjusi besikraunantį telefoną, tad mano vaikinas padėjo jį ant spintelės. Tada telefonas pradėjo skleisti keistus garsus. Vaikinas pribėgo prie staiga užsiliepsnojusio telefono ir metė jį į vonią. Jam vos paėmus telefoną į rankas, jis sprogo ir ėmė rūkti“, – pasakojo mergina.

Dabar „Apple“ tiria incidentą ir rezultatus praneš ateinančią savaitę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai (3)